Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mi lesz a következ...

Szerintetek mi lesz a következő nagy cipődivat?

Figyelt kérdés
Mint pl az Air Max volt, aztán az Air Force...
2015. júl. 18. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A mostani nyar nagy slagere a Nike Roshe Run es szerintem ez egeszen osz vegeig tartani fog. Utana mar nem hiszem, mivel vekony, jol szellozo anyagbol van, es telen lefagyna benne a labad :) De megfigyelhetjuk, h az Airmax, az Airforce es most a Roshe Run is Nike cipo, szoval eleg valoszinu, h amit a Nike kieszel kovetkezonek, abbol divat lesz :) Mindenesetre az idei nyar es osz biztos, h a torna es futocipok szezonja lesz :D
2015. júl. 18. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezt a Roshe Runt én még sosem hallottam, pedig úgy gondolom, képben vagyok.

Tájékozódok nap mint nap, mindenféle érdekel. De akkor sem...

Ilyen sportcipőkre gondoltál csak?

Én azt nem nagyon hordok.

De pl. több, mint 10 éve volt divat a fehér magassarkú, aztán gáznak számított, nem is lehetett kapni, ma pedig újra divat.

Aztán a 2000-es évek elején volt nagy divat a hegyes orrú cipő, amit a kerek orr kiszorított, és nagyon gáz volt hegyes orrúban mászkálni. Ma pedig újra nagyon divatos.

De pl. a vastag talpú tornacipők, amiknek mindenhol ugyanolyan vastag a talpa, 3-4-5 centi, az szerintem gusztustalan.

2015. júl. 18. 22:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne mondd, hogy nem ezt latod minden 4. tizen- meg huszonevesen :) Csak az utobbi honapban kezdett berobbanni idehaza, de eleg csak egy plazaba elmenned es tobb tucattal fogsz talalkozni :D sot, egesz Pesten en vettem meg az utolso fekete-feher darabot nemreg, annyira keresett.
2015. júl. 19. 06:40
 4/14 anonim ***** válasza:

az "ezt" a roshe run-ra utal, es akartam egy kepet linkelni, csak lemaradt.

[link]

2015. júl. 19. 06:41
 5/14 anonim ***** válasza:

"...ami egyszer volt, s újra lesz..." - énekelte Koncz Zsuzsa, amivel csak azt szerettem volna illusztrálni, hogy a régebbi (vagy "régebbi") divatok közül több meg is ismétlőd(het), tehát nem "írható le" még sem az Air Max, sem az Air Force - már ha ezek mára egyáltalán "lecsengtek".

Hogy mi lesz a következő? Nem tudom, de esélyesek ezek az "urbainzálódott" futócipők (Saucony, Asics...stb.), az Adidas ZX Flux, na és az Air Jordanek is erősen felfutóban vannak.

Mindezek mellett az olyan örök klasszikusok mindig is menni fognak, mint a Vans több modellje (Authentic, Era, Slip On), a Converse (mindkét szárral), Adidas Superstar...stb.

Egyébként szerintem mindig is az illető stílusától függött, hogy egy divatos vagy nem divatos (jelentsen ez a két jelző bármit is) darab kin hogy állt.

2015. júl. 19. 07:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. En olyan cipőt keresek ami télre is jó lenne mert bakancsokat nem hordok, nincs olyan ami tetszene erre pedig a roshe run nem jó pedig nekem is tetszik. Utolsó: Igen a vans éés converse örök divat de ezek sem.jók télre. Vansom amúgy most is van.
2015. júl. 19. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:

ha mar divat es bakancs, akkor az ilyen nem tetszik? en is mindig kovetem az aktualis cipo divatokat es nekem is ilyen van jelenleg, es biztos vagyok benne h iden telen is meno lesz, csakugy mint tavaly :D amugy fiu vagy lany vagy?

#1, #3, #4-es voltam.

2015. júl. 19. 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. A képet megint elfelejtetted. :)
2015. júl. 19. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:

keso van :D

szoval ez lenne az: [link]

2015. júl. 19. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ősz-tél szempontjából kérdezted. Az Adidas és a Nike szerintem nagyon jó félmagas/magasszárú darabokat is gyárt :D
2015. júl. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!