Szerintetek mi lesz a következő nagy cipődivat?
Ezt a Roshe Runt én még sosem hallottam, pedig úgy gondolom, képben vagyok.
Tájékozódok nap mint nap, mindenféle érdekel. De akkor sem...
Ilyen sportcipőkre gondoltál csak?
Én azt nem nagyon hordok.
De pl. több, mint 10 éve volt divat a fehér magassarkú, aztán gáznak számított, nem is lehetett kapni, ma pedig újra divat.
Aztán a 2000-es évek elején volt nagy divat a hegyes orrú cipő, amit a kerek orr kiszorított, és nagyon gáz volt hegyes orrúban mászkálni. Ma pedig újra nagyon divatos.
De pl. a vastag talpú tornacipők, amiknek mindenhol ugyanolyan vastag a talpa, 3-4-5 centi, az szerintem gusztustalan.
az "ezt" a roshe run-ra utal, es akartam egy kepet linkelni, csak lemaradt.
"...ami egyszer volt, s újra lesz..." - énekelte Koncz Zsuzsa, amivel csak azt szerettem volna illusztrálni, hogy a régebbi (vagy "régebbi") divatok közül több meg is ismétlőd(het), tehát nem "írható le" még sem az Air Max, sem az Air Force - már ha ezek mára egyáltalán "lecsengtek".
Hogy mi lesz a következő? Nem tudom, de esélyesek ezek az "urbainzálódott" futócipők (Saucony, Asics...stb.), az Adidas ZX Flux, na és az Air Jordanek is erősen felfutóban vannak.
Mindezek mellett az olyan örök klasszikusok mindig is menni fognak, mint a Vans több modellje (Authentic, Era, Slip On), a Converse (mindkét szárral), Adidas Superstar...stb.
Egyébként szerintem mindig is az illető stílusától függött, hogy egy divatos vagy nem divatos (jelentsen ez a két jelző bármit is) darab kin hogy állt.
ha mar divat es bakancs, akkor az ilyen nem tetszik? en is mindig kovetem az aktualis cipo divatokat es nekem is ilyen van jelenleg, es biztos vagyok benne h iden telen is meno lesz, csakugy mint tavaly :D amugy fiu vagy lany vagy?
#1, #3, #4-es voltam.
keso van :D
szoval ez lenne az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!