Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyelv vizsgara mennyire kell...

Nyelv vizsgara mennyire kell kioltozni?

Figyelt kérdés
Telc 16F közép fok

2016. febr. 26. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Öltöny, ing, nyakkendő.
2016. febr. 26. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Hát, amikor én voltam, azt hittem kerti sütögetésre mentem, mert néhányan rövidgatyába meg pólóba mentek. Meg is lepődtem... :D (Nyár volt)

De kiderült, hogy ők csak írásbelizni voltak.

Szerintem mindenképp valami elegánsabb ruhába menj. Ha nyakkendőt nem is húzol, de legalább egy fehér inget.:)Ha kicsit lazábban akarsz, akkor húzz egy fekete vagy sötét színű farmert, meg egy elegánsabb cipőt. :)

Sok sikert a vizsgához! :)

2016. febr. 26. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Én egy sima elegánsabb ingbe voltam + farmer, sztem ennyi elég. Sokan ennyire se voltak kiöltözve (szóbeliről van szó).
2016. febr. 27. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Én szóbelizni is rövidnadrágban és pólóban mentem, átmentem szóval nem a ruha számít.

16 F

2016. febr. 27. 00:45
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Mikor én voltam, a legtöbben normál hétköznapi öltözetben voltak. Ez nem államvizsga.
2016. febr. 27. 02:53
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
írásbelire nem kell, szóbelire azért nem árt. nem kell feltétlenül öltöny, nyakkendő, de azért nem árt, ha elegánsabb ing van rajtad nem kék farmerral.
2016. febr. 27. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

Semennyire!

A tudast ertekelik nem a divatot!

Egy egyszeru utcai ruha megteszi.

2016. febr. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!