Nyelv vizsgara mennyire kell kioltozni?
Figyelt kérdés
Telc 16F közép fok2016. febr. 26. 22:02
2/7 anonim válasza:
Hát, amikor én voltam, azt hittem kerti sütögetésre mentem, mert néhányan rövidgatyába meg pólóba mentek. Meg is lepődtem... :D (Nyár volt)
De kiderült, hogy ők csak írásbelizni voltak.
Szerintem mindenképp valami elegánsabb ruhába menj. Ha nyakkendőt nem is húzol, de legalább egy fehér inget.:)Ha kicsit lazábban akarsz, akkor húzz egy fekete vagy sötét színű farmert, meg egy elegánsabb cipőt. :)
Sok sikert a vizsgához! :)
3/7 anonim válasza:
Én egy sima elegánsabb ingbe voltam + farmer, sztem ennyi elég. Sokan ennyire se voltak kiöltözve (szóbeliről van szó).
4/7 anonim válasza:
Én szóbelizni is rövidnadrágban és pólóban mentem, átmentem szóval nem a ruha számít.
16 F
5/7 anonim válasza:
Mikor én voltam, a legtöbben normál hétköznapi öltözetben voltak. Ez nem államvizsga.
6/7 anonim válasza:
írásbelire nem kell, szóbelire azért nem árt. nem kell feltétlenül öltöny, nyakkendő, de azért nem árt, ha elegánsabb ing van rajtad nem kék farmerral.
7/7 anonim válasza:
Semennyire!
A tudast ertekelik nem a divatot!
Egy egyszeru utcai ruha megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!