Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet ezt megertetni egy...

Hogy lehet ezt megertetni egy ferfivel, hogy nem lehet magassarkuban szaladni?

Figyelt kérdés

Vasarnaponkent egyutt megyunk apummal templomba, van egy 11 cms tusarku magasszaru csizmam, ami meg nincs tonkre, mivel az a helyzet, hogy akarmikor megyunk, mindig siet, szinte szalad, en meg egyszeruen nem tudok odafigyelni ra, hogy hova lepek, minden lyukba belecsuszik a sarka, arrol nem is beszelve, hogy az anyaga is tonkre van a tobbinek, mivel vagy amikor kihuzom a lyukbol serul, vagy csak azert, mert nincs idom figyelni ra.

Arrol nem is beszelve, hogy mindig azzal jon, hogy nem birok jarni benne, mert szerinte kapkodom a levegot mire odaerunk, ami fura, mert szerintem 1 eleve rohanunk, 2 vegig kell beszeljek vele.

2016. febr. 26. 17:39
1 2 3
 21/29 ~OnLány~ ***** válasza:
0%

Először is,miért prostis egy elegánsabb magassarkú csizma?Mondjuk most tél van..

Ilyenekben mi a kivetnivaló?

[link]

[link]

Nem értem,nálunk is felhúznak ilyesmiket (mondjuk én éppenséggel nem).

Na jó,ilyenben már nem illő.. [link]

Kérdező: Egyszerű,vagy ne menj apukáddal,vagy tényleg menj laposban.Nem értem mit kell ilyesmin rágódni?Mitől lett jobb,hogy ki írtad a kérdést? Ezt a férfiak úgysem fogják soha megérteni. :)

2016. febr. 26. 20:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet megértetni egy nővel, hogy az alkalomhoz kell öltöznie? És ha előre tudja, hogyugyanazokon a kátyús utakon kell sietve végigmenni minden vasárnap, akkor ne tűsarkúban tipegve botladozzon?
2016. febr. 26. 22:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem pontosan tudja, hogy nem lehet benne szaladni. Az általad leírtak alapján nekem teljesen úgy tűnik, hogy azt szeretné érzékeltetni veled, hogy nem szeretné, hogy abba menj. Csak nem mondja ki konkrétan.

(Abszolút nem bántásnak szántam, kérlek ne vedd annak, csak nekem ez jött le.)

2016. febr. 26. 23:30
 24/29 anonim válasza:
73%

Mi a Fsz? Embeer! Gondolom te egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy templomba Istenért megyünk, nem azért, hogy ,mindenki minket csodáljon...

Egyébként most komolyan olyan nehéz lapos sarkúban menni?

Kiváncsi lennék mit csinálsz te a templomban :D biztos a cipődet csodálod és a pasikat nézed :*

Egyébként miért annak van szánalmas élete aki imádkozni megy templomba, nem divatot diktálni? ^-^

2016. febr. 27. 11:00
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 ott a pont vegre egy normalis felfogasu ember:D
2016. febr. 27. 11:09
 26/29 ~OnLány~ ***** válasza:

Mindenki imádkozni megy,mit filozofáltok?!

Nem mindegy ki miben jelenik meg? A lényeg,hogy jár templomba. Mi van azzal,aki oda sem képes menni?

Szerintem fő a részvételi szándék,tök mindegy,hogy miben megy. (nem miniszoknyára és tűsarkú cipőre értettem.)

Ha szerényebben,elegánsabban öltözik fel,miért kizáró a magasabb sarok?

És miért kell lepontozni azt,ha valaki nem ért egyet a többséggel?! Úgy is mindenki abba megy,amiben jól érzi magát,nem kell ennyire felfújni a dolgot!

2016. febr. 27. 12:39
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg. Nem egyszerűbb fognod magad, és lapos talpú cipőt felvenned, ha tudod, hogy az út tele van görönggyel, és kátyúval? Solved. Mit kell ennyit prpblámázni?? Ne aggódj, lapos cipőben is te leszel a templom szépségkirálynője.
2016. febr. 27. 15:58
 28/29 anonim ***** válasza:
*problémázni
2016. febr. 27. 15:58
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

A)Vegyél fel lapos talpú cipőt.

B)Indulj el hamarabb mint apud, így nem kell rohannod és mehetsz abban a magassarkúban.

2016. febr. 27. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!