Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre magassarkuban?

Egyetemre magassarkuban?

Figyelt kérdés
Hordtam mindig magassarkut, de soha nem hetkoznap. Arra gondoltam, hogy van par kenyelmesebb magassarkum es mi lenne,ha nyaron, illetve osszel, amikor melegebb van azokat hordanam egyetemre, ruhaval.
2016. jan. 19. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%

Mi lenne?

Az hogy elegans noies csajszi lenne beloled!

Akiket ma mar csak keresve talal az ember...

2016. jan. 19. 15:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdezem, mert van 1 18 eves lany ismerosom, es o is folyamatosan magassarku ciponen jar suliba, full sminkben, miegymas, es nincsenek rola tul jo velemennyel.
2016. jan. 19. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:

A gimi és az egyetem teljesen külön világ.

Egyrészt gimisen valóban nem kell úgy öltözni, mintha huszonéves nő lennél, másrészt viszont az egyetemen senkit nem néznek ki az öltözködése miatt.

Úgyhogy nyugodtan.

2016. jan. 19. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodtan hordd, én is szoktam így menni. Meg máshogy is, hangulattól függ.
2016. jan. 19. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Azert nincsenek mert a mai tarsadalomban a tramplike a vegszo akik ferfiruhaba,bakancsba,gumicsizmaba,igenytelenul flangasznak ,mondvan ugy kenyelmes es egymast utanozzak!

Ennek koszonhetoen mar egy jobberzesu no kenyelmetlennek tartja ha noiessen szeretne feloltozni mert tart a tramplik eloiteleteitol!

Hidd el en ferfi szemmel mondom neked egy elegans magassarkut viselo nohoz hamarabb odamennek mint egy balancsoshoz!

En az elegans noket tekintem nonek!

2016. jan. 19. 15:57
 6/11 anonim válasza:
82%
Szerintem lapos sarkúban is lehetsz elegáns :). Vannak nagyon szép balerinacipők meg enyhén magasított félcipők/szandálok amik ugyanolyan nőiesek tudnak lenni egy jól szabott (enyhén feszülő de még "konzervatív") ruhával.
2016. jan. 19. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg azért nincsenek róla jó véleménnyel mert úgy néz ki, mint egy útszéli.

Magassarkút is lehet normálisan viselni, felnőtt nő pedig azt vesz fel amit akar.

Ha nem nézel ki közönségesen és nem veszed fel olyan helyre ahová nem alkalmas (pl:nekünk volt egy választható tárgyunk amin víztisztítóművet látogattunk meg) akkor senkit nem fog érdekelni, hogy az van rajtad.

2016. jan. 19. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

7!

Szoval egy elegans no az szerinted utszeli??

Melyik egyetemre jarsz?

Mert gondolom ennyi esszel biztos kell meg tovabb tanulni...

2016. jan. 19. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
5%
7-es, te agyhalott vagy.
2016. jan. 19. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
melyik egyetem, melyik kar? nem mind1! de tényleg sajnos, van olyan ahol alap "elvárás", valahol meg pont hogy kinéznek miatta
2016. jan. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!