Hogyan bírjak ki egy éjszakat egy 10cm magassarkúban?
Figyelt kérdés
Szilveszterre vettem egy szep cipot. Vmi tippek h tovabb birjam es ne fajjon a labam?2015. dec. 29. 15:52
2/8 anonim válasza:
Ezt kicsit előbb kellett volna átgondolnod. Egy egész éjszaka egy vadi új, be nem járatott cipőben, ami alapból is kényelmetlen. Gratulálok.
3/8 anonim válasza:
Hol lesztek? Zárt helyen? Lerúgod, félreteszed valahova ahol meglesz és bulizol nélküle!
4/8 anonim válasza:
Most már kicsit késő, mászkálj benne otthon! Vegyél bele gélbetétet, és a hordás előtt (otthon is) ragaszd be a sarkadnál, ahol a cipő széle van Hansaplasttal (a klasszikus textillel, ami nem sebtapasz, csak a sima ragasztószalag, csak az ragad eléggé, hogy a súrlódás ne mozdítsa el: [link]
5/8 anonim válasza:
igyál egy-két felest ,vigyél váltócipöt
6/8 anonim válasza:
Egy táncos éjszaka? Akkor más cipőt válassz, ebbe fél órát nem bírsz majd, tönkretennéd az estéd vele csak. Ha meg ülsz csak végig szinte akkor semmi gond vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Fél órát bírtam. :D ugyh lecsereltem..
2016. jan. 2. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!