Magas lány magassarkúban?
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan magasság, amikor már nem hordhat egy lány magassarkút (ugy értve, hogy hülyén nez ki benne)? Ha igen, hány centitől?2015. nov. 20. 22:06
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon magas, akkor az a pár centi nem mindegy?
Ha középmagas, akkor majd lesz nagyon magas, de vannak, akik alapból ekkorák, és túlélik.
Ha alacsony, akkor meg megint tökmindegy.
Nem egy 190+ centis lány láttam már magassarkúban, és nem néztek ki hülyén, szépek voltak.
2/4 anonim válasza:
Szerintem 186centi feletti lány már eléggé Zsiráf 10centis cipőben
3/4 anonim válasza:
A válaszokat mindenki a saját magasságához fogja viszonyítani.
190 fölött nem feltétlen kell.
4/4 anonim válasza:
Én pont a múlt héten találkoztam egy 185 cm-es lánnyal, aki magassarkúban volt. Nekem nagyon bejött. Szerintem nincs felső határ, én kifejezetten szeretem a magas lányokat, és az sem zavarna, ha nálam is magasabbak lennének, de mivel nagyon magas vagyok én is, ez nem igazán szokott előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!