Hogy lehet ezt megertetni egy ferfivel, hogy nem lehet magassarkuban szaladni?
Figyelt kérdés
Vasarnaponkent egyutt megyunk apummal templomba, van egy 11 cms tusarku magasszaru csizmam, ami meg nincs tonkre, mivel az a helyzet, hogy akarmikor megyunk, mindig siet, szinte szalad, en meg egyszeruen nem tudok odafigyelni ra, hogy hova lepek, minden lyukba belecsuszik a sarka, arrol nem is beszelve, hogy az anyaga is tonkre van a tobbinek, mivel vagy amikor kihuzom a lyukbol serul, vagy csak azert, mert nincs idom figyelni ra.
Arrol nem is beszelve, hogy mindig azzal jon, hogy nem birok jarni benne, mert szerinte kapkodom a levegot mire odaerunk, ami fura, mert szerintem 1 eleve rohanunk, 2 vegig kell beszeljek vele.
2016. febr. 26. 17:39
11/29 A kérdező kommentje:
Rengetegszer szoltam, nem erdekli, szerinte ez csak hiszti
2016. febr. 26. 18:38
12/29 anonim válasza:
En is hordok magassarkut teny de ha templomba megyek nem veszek fel mert nem akarom h egy olcso kis prostinak nezzenek;)bar te lehet az vagy
13/29 A kérdező kommentje:
:)) sajnalom, ha feletek csak a prostik jarnak magassarkuban... Biztos azert vagy ilyen prud, es irigy!! Megtehetem, hogy magassarkut vegyek fol templomba is, meg senki nem nezett prostinak, sot...
2016. febr. 26. 18:42
14/29 anonim válasza:
Kicsi csillag en a templomra ertettem h nem veszek oda fel magassarkut de az is latszik h nem voltal tul jo szovegertelmezesben gimnaziumban;)
15/29 A kérdező kommentje:
Hogy miben voltam jo, meg miben nem, te azzal ne foglalkozz. Bar nekem nagyon ugy tunik, hogy k.urvara selejt eleted van, ha mindig visszajossz itt kontrazni!
2016. febr. 26. 18:45
16/29 A kérdező kommentje:
"Megtehetem, hogy magassarkut vegyek fol templomba is" szerintem neked volt gondod a szovegertelmezessel... :))
2016. febr. 26. 18:46
17/29 anonim válasza:
Selejt eletem nekem?!!most jot nevettem igazabol lesz**m h mit veszel fel mert az ilyen kis fruskak egyszer ugyis megjarjak:D
18/29 anonim válasza:
ha apád nem foglalkozik ezzel, 1. ne menj el vele, 2. cseréld le azt a rohadt 11 centis sarkút 3-4 centisre, vagy járj laposban... ennyi eszed már lehetne neked is, ha már többször ráfáztál...
19/29 anonim válasza:
De lehet!
Volt is verseny belole!
20/29 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ő próbáljon meg szaladni tűsarkúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!