Hány éves korig "lehet" miniszoknyát, rövíd nadrágot felvenni?
A miniszoknyáról olyan 18 évesen már leszoktam.. A combközépig érő szoknyákat nagyon szeretem. Nyáron általában nem testhezálló, nyárias van rajtam. Ősszel, télen, tavasszal pedig testhez simuló fekete, illetve bordó, ezeket fekete harisnyával és csizmával szoktam hordani.
A rövidnadrágot szintén szeretem. Ilyenre kell gondolni.
Még ugyan nincs gyerekem, de ha lesz is, nem fogom ezeket elásni, csak mert egy-két ember úgy gondolná, hogy anyukaként már nem illik így öltözködni.
Elég jól tartom magam egyelőre, fiatal vagyok, sportolok, remélem a későbbiekben is sikerül megőriznem az alakomat. Ha igen, akkor szerintem 50 éves koromig simán hordanám ezeket nyáron. Természetesen nem a fiatalos, huszasoknak való nyári szoknyákat, mert most van olyanom, ami egyértelműen fiataloknak való szoknya, de pl. a testhez simulók olyanok, amik fekete harisnyával 50 évesen is elegánsak lehetnek. Majd nem bőrdzsekit veszek fel hozzá, hanem blézert..
# 3-as ment a zöld kéz, köszi
#1-es jó a linked, de mennyi idős korodig. ..?
Jah, làtom 50!!
Ment a zöld kèz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!