Fiuk férfiak miért nem hordhatnak nylon harisnyát? Pedig szerintem nagyon esztétikus kényelmes viselet! Nagyon szivesen viselném utcán akár rövidnadrággal is! Csak a mai társadalom elitélne!
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 05:16
41/44 anonim válasza:
Csak azt nem erted, hogy nem nonek akarok oltozni mert egy harisnya nem noi ruha mivel regen a fiuk hordtak, csupan telen hidegellen a badrag ala!
En meg ezt magyaraztam eddig....
42/44 anonim válasza:
Egyebkent ime egy pelda hogy a noknel mennyire nem gond ha nem noiesen oltozkodnek.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
De nekunk mindeg ferfinek kell lennunk...
43/44 anonim válasza:
Rajtam már volt, de baromi kényelmetlennek éreztem. Ha szőrös volt a lábam, ha nem. Más férfiakon nem érdekel, a csőgatya szerintem vagányabb meg tartósabb, mint egy harisnya.
44/44 anonim válasza:
Ha kényelmetlen akkor valószínű nem jó méretűt vettél, én egész nap hordom, de nem kényelmetlen és lycra harisnyát kell venni, az jó anyagú, finom anyagú, jó minőségű, ezek tényleg jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!