Fiuk férfiak miért nem hordhatnak nylon harisnyát? Pedig
szerintem nagyon esztétikus kényelmes viselet! Nagyon
szivesen viselném utcán akár rövidnadrággal is! Csak a
mai társadalom elitélne!
De nem lattam a kommentedet a linkemben csak itt osztod az eszt!
Vajon miert is...
2016. márc. 11. 17:35
32/44 anonim válasza:
Ja! Es a fiuruhas lanyokra melyik joerzesu fiu izgul szerinted??
Mert en not szeretnek latni nem fiut mellettem...
Ha szoros a lab a harisnya alatt az a baj, ha nem akkor meg az...
2016. márc. 11. 17:38
33/44 anonim válasza:
Van más dolgom is, szóval nem fogok írni az összes kérdéshez. Egyrést ezt láttam meg először, másrészt ezt közelebbinek érzem magamhoz, mivel én is férfi vagyok. Azt se tudom már, hogy miről beszélsz, de nem is érdekel.
2016. márc. 11. 18:03
34/44 anonim válasza:
Arrol beszelek hogy annal a kerdesnel ahol lany hord fiu ruhat ott nem kommentelsz ilyen heves negativ hangnemben csak itt teritesz!
Igy vilagos?
De gondolom meg nem probaltal harisnyat csak megszokasbol osztasz!
Aki viseltmar az tudja mennyivel kenyelmesebb mint egy vastag pamutzokni..
2016. márc. 12. 05:37
35/44 anonim válasza:
Nem fogok huszon x valaszt elolvasni egy random kerdesre, amit valaki belinkelt, hogy aztan valaszoljak ra, ugyanis az elobb kifejtettem arrol is a velemenyemet. Nem, nem probaltam, ugyanis undoritoan nez ki egy ferfin. "Sokkal kenyelmesebb mint a pamut zokni". Nem tudom a pamut zokniban mi a kenyelmetlen, mivel azt se erzed hogx a labadon van, de meg ha kenyelmetlen lenne, a divatert rs az izlesessegert neha meg kell szenvedni. Ennyi erovel minek veszel fel nadragot, meg boxert amikor azok csak szoritanak es miert nrm lengeted szabadon a farkadat? Amugy meg nem tudom mi bajod van mikor megmondtam hogy azt hordasz ami neked tetszik senki sem fogja lerangatni rolad, csak ne csodalkozz ha az emberek izlestelennek tartanak, es megbamulnak.
2016. márc. 12. 16:45
36/44 anonim válasza:
Minden kerdesre nem valoban de ezt megtalaltad...!
A harisnya vekonyabb es ezeltal jobban erzem a cipot ill. Nem szivja a nedvesseget mint a pamut amiben tocsogsz vegig!
Azert meghallgatnam a fiu ruhat viselo pitcsakrol is a velemenyed mert meg mindeg nagyon hallgatsz effelol!
2016. márc. 12. 17:15
37/44 anonim válasza:
Igen negtalaltam, mert a dzepseg divat jategoriaban elol volt. Erdekes en sose szoktam tocsogni…
Olvasd vissza leirtam mar.
2016. márc. 12. 18:53
38/44 anonim válasza:
Felesleges győzködnöd bárkit is, ha bejön nyugodtan hord rövidnadrággal, én is hordtam meg néha szoktam is ha jó idők vannak, nekem is tetszik, ha meg tetszik, akkor nem kell mással foglalkozni, magad miatt hordod, más is felvesz valamit, ami másnak nem tetszik. És igaz, hogy sport, edző cipőkbe kényelmesebb, mint zoknival, de más lábbelikbe muszáj titok zoknival hordani.
2016. márc. 12. 19:15
39/44 anonim válasza:
Leszharom amugy masok velemenyet nekem bejon!
Es ettol meg ferfi vagyok csak mert nem az elvart ruhakat hordom csak azert mert fiunak szulettem!
2016. márc. 12. 20:28
40/44 anonim válasza:
Szard le!
Eddig is azt magyaráztam, hogy tőlem tütü szoknyát is hordhatsz, nem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!