Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk férfiak miért nem hordhat...

Fiuk férfiak miért nem hordhatnak nylon harisnyát? Pedig szerintem nagyon esztétikus kényelmes viselet! Nagyon szivesen viselném utcán akár rövidnadrággal is! Csak a mai társadalom elitélne!

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 05:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Mondjuk az 5-os nek is szol amit irtam az is eleg sotetben tapogat...
2016. febr. 22. 12:08
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Zoliman vagyok.

Olyan nincs, hogy valamit ne lehessen hordani, főleg manapság amikor átmenet van a 2 nem öltözködésében, most a nők nagy része férfias bővebb szabású nadrágot hord, a fiúk meg passzos nadrágot, már leggings féle inkább.

A nylonharisnyát kedvelik férfiak is, nem is igazán fétisből, hanem csak szimplán bejön, de láthatóan nem mernek járni benne. Pedig alapjában nem nagy vmi, főleg a szolid, nem rikítóan feltűnő. Én is kedvelem, hordom is rövidnadrághoz is, barnát, nekem bejön, de borotvált lábon célszerű hordani.

2016. febr. 22. 12:37
 13/44 anonim ***** válasza:
27%
32%-os, öld már meg magad légyszi. minden ilyen jellegű kérdésnél ott osztod az észt ÁLLANDÓAN és jössz azzal, hogy bezzeg a nők hordhatnak férfi ruhát. 1. nem erre vonatkozik a kérdés. 2. attól még, hogy nem támogatom azt, hogy egy férfi buzeráns módjára tangát és harisnyát hordjon, nem azt jelenti, hogy amellett vagyok, hogy a nők nézzenek ki férfiként - logika.. 3. ki kíváncsi rád? nincsen életed? ráadásul buta is vagy, mint a segg..
2016. febr. 22. 12:43
 14/44 anonim ***** válasza:
28%

13! Kiskancso!

Te is itt vagy minden ilyen jellegu kerdesnel csak te tamado jelleggel!

Vedd mar eszre!

A csajok ferfi ruha hordasanal meg nem ajvekolsz ilyen suttyo modon!

Azok nem homarok ferfi ruhaba igaz?

2016. febr. 22. 13:22
 15/44 anonim ***** válasza:
36%
honnan tudod, hogy ki vagyok és hova írok? elég sokan vagyunk még, akik nem támogatjuk, ha egy férfi úgy néz ki, mint egy travi..
2016. febr. 22. 17:49
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúként hordok nejlonharisnyát utcán is rendszeresen sportoláshoz. Futni, biciklizni mindig harisnyában szoktam ha jobb idő van, de a rövidgatya még hideg lenne, a hosszú futónadrág meg már meleg. Fekete át nem látszó vastagabb 100-150 denes harisnyákat hordok. És tényleg szőrös lábon nagyon béna tud lenni, meg kényelmetlen is, szóval ha harisnyát akarsz hordani, akkor borotváld a lábad, vagy még jobb ha gyantázod. Én is mindig szőrtelenítem a lábamat. :)

Így télen pedig szintén hordok harisnyát, de ilyenkor a futónadrág alá veszem aláöltözetnek. :) Nekem nagyon bevált a nejlonharisnya. Kellően meleg, kényelmes, gyorsan szárad, és vagány, sportos, és jól is néz ki. :) Barátnőmnek is nagyon bejön. :)

2016. febr. 22. 20:12
 17/44 anonim ***** válasza:
92%

73%-os, épp ez a baj, hogy a fiún/pasin ti travinak és melegnek nézitek, pedig a traviság és a melegségtől elég messze van, a harisnya. De ti, akik meg akarják szabni ki, hogy legyen ffi, ti vagytok pont akik szavára se érdemes adni, mert önteltek, lenézőek, frusztráltak lesztek azonnal, amikor megláttok valakit, akinek a stílusa, kinézete, alkata nem jön be és virtuálisan elhányjátok magatokat. A bunkóbb egyedek pedig még be is szólogatnak.

Én meg azt mondom az emberek másik nagy része, az értelmesebb tökre nem érdekli adott esetben a nylon harisnya sem ha pasi, srácot lát benne, akár tv-ben, akár utcán (tapasztalat).

Ha vkinek bejön bátran hordjon nylon harisnyát, vagy nem nylont.

2016. febr. 22. 20:31
 18/44 anonim ***** válasza:
0%
En megertem hogy gyartanak ferfiaknak is nylonharisnyat, de attol fuggetlenul meg hulyen nez ki..meg ugye elvileg borotvalni kell hozza a labat is, az meg kicsit sem ferfias. Ha hideg ellen felveszi vki nadrag ala, azzal nincs semmi baj.
2016. febr. 24. 19:12
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

Kicsit sem férfias a szőrtelen láb? Te nem jársz strandra vagy jó időbe nem látod mennyi szőrtelen lábú férfi van? Akkor ők egyik se igazi ffi? Pedig ugyan úgy van párjuk, a fateromnak sincs szőr a lábán, meg sokaknak.

De nem is kell, hogy tetszen, elég ha én vagy aki hordja neki tetszik.

2016. febr. 24. 19:24
 20/44 anonim ***** válasza:
Nem mondtam h ok nem ferfiak, de en nem tartom ferfiasnak, ha egy pasi borotvalja a labat. Nem itelek el ezmiatt senkit, de attol meg nem tetszik.
2016. febr. 24. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!