Fiuk férfiak miért nem hordhatnak nylon harisnyát? Pedig szerintem nagyon esztétikus kényelmes viselet! Nagyon szivesen viselném utcán akár rövidnadrággal is! Csak a mai társadalom elitélne!
Zoliman vagyok.
Olyan nincs, hogy valamit ne lehessen hordani, főleg manapság amikor átmenet van a 2 nem öltözködésében, most a nők nagy része férfias bővebb szabású nadrágot hord, a fiúk meg passzos nadrágot, már leggings féle inkább.
A nylonharisnyát kedvelik férfiak is, nem is igazán fétisből, hanem csak szimplán bejön, de láthatóan nem mernek járni benne. Pedig alapjában nem nagy vmi, főleg a szolid, nem rikítóan feltűnő. Én is kedvelem, hordom is rövidnadrághoz is, barnát, nekem bejön, de borotvált lábon célszerű hordani.
13! Kiskancso!
Te is itt vagy minden ilyen jellegu kerdesnel csak te tamado jelleggel!
Vedd mar eszre!
A csajok ferfi ruha hordasanal meg nem ajvekolsz ilyen suttyo modon!
Azok nem homarok ferfi ruhaba igaz?
Én fiúként hordok nejlonharisnyát utcán is rendszeresen sportoláshoz. Futni, biciklizni mindig harisnyában szoktam ha jobb idő van, de a rövidgatya még hideg lenne, a hosszú futónadrág meg már meleg. Fekete át nem látszó vastagabb 100-150 denes harisnyákat hordok. És tényleg szőrös lábon nagyon béna tud lenni, meg kényelmetlen is, szóval ha harisnyát akarsz hordani, akkor borotváld a lábad, vagy még jobb ha gyantázod. Én is mindig szőrtelenítem a lábamat. :)
Így télen pedig szintén hordok harisnyát, de ilyenkor a futónadrág alá veszem aláöltözetnek. :) Nekem nagyon bevált a nejlonharisnya. Kellően meleg, kényelmes, gyorsan szárad, és vagány, sportos, és jól is néz ki. :) Barátnőmnek is nagyon bejön. :)
73%-os, épp ez a baj, hogy a fiún/pasin ti travinak és melegnek nézitek, pedig a traviság és a melegségtől elég messze van, a harisnya. De ti, akik meg akarják szabni ki, hogy legyen ffi, ti vagytok pont akik szavára se érdemes adni, mert önteltek, lenézőek, frusztráltak lesztek azonnal, amikor megláttok valakit, akinek a stílusa, kinézete, alkata nem jön be és virtuálisan elhányjátok magatokat. A bunkóbb egyedek pedig még be is szólogatnak.
Én meg azt mondom az emberek másik nagy része, az értelmesebb tökre nem érdekli adott esetben a nylon harisnya sem ha pasi, srácot lát benne, akár tv-ben, akár utcán (tapasztalat).
Ha vkinek bejön bátran hordjon nylon harisnyát, vagy nem nylont.
Kicsit sem férfias a szőrtelen láb? Te nem jársz strandra vagy jó időbe nem látod mennyi szőrtelen lábú férfi van? Akkor ők egyik se igazi ffi? Pedig ugyan úgy van párjuk, a fateromnak sincs szőr a lábán, meg sokaknak.
De nem is kell, hogy tetszen, elég ha én vagy aki hordja neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!