Régen télen hogy bírtak a nők nylonharisnyában és kb térdig érő szoknyában az utcán lenni?
Igen mert engem is tamadnak nem csak a fiuk de a nok is!
Es te miert nem irod oda a velemenyed hogy ferfi cipo!
Miert itt erosited az en teoriamat?
Nevetséges vagy :D Miért kéne minden kérdéshez hozzászólnom?
De látom nem tudsz magyarul, szomorú. A lénye az eddigieknek...Minden jó érzésű férfi hülyét kapna a harisnyától, érdekes nekik nem szivfájdalmuk. Ezért ne rám legyél mérges mert nem vagyok férfi, nem én megyek ugymond ellened hanem minden más férfitársad akinek megfelel a férfias viselet.
Kettő, ide is csak azért reagáltam mert feltünt hogy más kérdésnél is megállás nélkül ekézed a női nemet mert szélesebb skáláról választhatnak úgy általában mint egy férfi....és igen ide is hozzáteszem hogy ez más férfiakat fura mód nem izgat csak téged...
Ha ennyire nem megy a szövegértés és a saját anyanyelved hogy mindezeket felfogd, akkor sajnálom, talán tanulgass ahelyett hogy itt vesztegeted az időd, gondolom lehetsz vagy 16 éves...
Amúgy feltűnt hogy az érveimre valami semmitmondó hülyeséget írsz le? :D még az értelmes vitázás sem megy neked.
Igen!
A sok ferfi aki mas ferfiakat cseszeget mert nem azt visel amit elvarnak toluk!
De a kislanyoknak mimdent lehet megtorlas nelkul!
Ezt meg te nem erted...
Es nem csak neked szol!
Es minden joerzesu ferfi hulyet kapna a harisnyatol?
Eleg buta mondat toled!
Inkabb megfagynak mintsem fololtoznek csak hogy ferfiak maradhasanak!
Gratulalok ez aztan jo hozzaallas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!