Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Régen télen hogy bírtak a nők...

Régen télen hogy bírtak a nők nylonharisnyában és kb térdig érő szoknyában az utcán lenni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 09:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul tudtad!

Olyan nincs,hogy kell!

Ird be a googleba ferfi nejlon harisnya es lass csodat!

2016. febr. 23. 19:34
 32/47 A kérdező kommentje:
Igazából egyszer megkérdeztem anyától, hogyha a nők vastag harisnyát hordanak télen, akkor a férfiak lába hogy-hogy nem fázik a nadrág alatt. És akkor a jégeralsót kaptam válasznak, és láttam már itthon férfin. De azt nem gondoltam, amit te írtál, biztos van olyan, végül is engem nem zavar, ha férfi hord olyat, csak ha az utcán mutogatná az szokatlan lenne, de te azt írtad, hogy nadrág alá hordod, szóval nem látszik.
2016. febr. 24. 17:36
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
Tudod a nok is elkezdtek valamikor hordani a nadragot ,az is szokatlan volt akkor...
2016. febr. 24. 19:42
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Na okosok!

Itt valahogy nem frocsogtetek pedig itt is lenne mirol !

Hol van a noiesseg foleg 21- eske lehet meltatni!

2016. febr. 25. 15:17
 35/47 anonim ***** válasza:
Milyen fröcsögés? Nem tünt még fel hpgy csak te vagy ráizgulva a témára? Szerintem mindenki leírt már mindent. Én meg még plusz azt is hogy hajrá, öltözz nőnek ha te attól jobban alszol :D az igazi férfiak meg majd megmaradnak férfinak, ennyi...komolyan nincs életed hogy egész nap erre izgulsz? fröcsögőske.
2016. febr. 25. 15:46
 36/47 anonim ***** válasza:
2016. febr. 25. 15:49
 37/47 anonim ***** válasza:
2016. febr. 25. 17:16
 38/47 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnállak hogy ilyen retardált vagy..komolyan. Nem létezik hogy valakinek az legyen élete legnagyobb baja hogy kevesebb választék mondjuk úgy a férfiaknak öltözékből mint a nőknek, ami mondjuk úgy "megszokott"..

Dilidoki látott már???? nem ártana.

Menj tüntetni agyalágyultkám...most van úgy is annyi, elférsz. Épp csak az indokod nevetséges.

2016. febr. 25. 18:32
 39/47 anonim ***** válasza:

Latom mar csak tamadni tudsz , de a linkemhez hozzaszolni mar nem!

Es miert?

Mert a fiuk fikazasara szakosodtal!

2016. febr. 25. 18:47
 40/47 anonim ***** válasza:

Mit szóljak hozzá a linkedhez? Áruld már el? Az egyikben UNISZEX ruhákról van szó amit mind 2 nem hordhat. Ha neked ez probléma akkor javaslom költözz egy arab országba. Ott nem hogy nem veszik el a gonosz nők a jogaid de még jogaik sincsennek, nyugodtan szájba lehet őket csapkodni. Gondolom az tetszene.

A másik kérdés meg szerintem elég extrém...Az a cipő egyértelműen férfi, én fel nem venném de a nők jelentős része sem igen...

Veled meg nem az a baj hogy férfi harisnyát akarsz hordani, hanem a stílus ahogy előadod, és több kérdésen keresztül a nőket szapulod mert fel mernek venni nadrágot, meg mondjuk kapucnis pulóvert fujjj fujj fufff...nem érzed hogy nem vagy épp elméjű??

2016. febr. 25. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!