Lányok! Amikor hosszu szoknyában közlekedtek buszon villamoson stb amikor leültök felemelitek az alját vagy hagyjátok lelógni a padlóra?
Figyelt kérdés
leszálláskor nem féltitek hogy rálépnek?mert sok iylet láttam már2015. aug. 17. 18:29
1/2 anonim válasza:
Én szoknyába nem szoktam ilyet hordani, ellenben van sok olyan ruhám aminek hátul hosszú az alj része. Ilyen esetben bevált egy jó magassarkú cipő viselése, de ilyen helyzetekben igen, én felemelem, nehogy koszos legyen, vagy felakadjak valahol benne
2/2 anonim válasza:
Leszálláskor,felszálláskor megemelem.Nem lógatom koszos helyen szándékosan,ráülök,vagy magam elé teszek a bőségéből.(ezek harang,tölcsér alakúak,nagy átmérővel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!