Ma voltam életemben először menyasszonyi ruha próbán. Tudtam, hogy nem fogok elsőre dönteni. Érezni fogom, ha megtalálom az "igazi" ruhát?
Nem tudom, hogy hol voltál ruhapróbán, de én Debrecenben voltam.
Viszont úgy gondolom, hogy ez nem normális viselkedés.
Amikor én voltam ruhapróbán, akkor én voltam az egyedüli menyasszony és csak velem foglalkoztak. Nekem fehérneműig kellett levetkőznöm és így tényleg szépen látszódott, hogy hogy áll a ruha.
Én már úgy mentem a szalonba, hogy konkrét elképzelésem volt, hogy milyen ruhát szeretnék és elsőre sikerült megtalálni az abszolút kedvencemet. Nem is nagyon akartam levenni, de nagyon-nagyon kedvesek voltak velem, pedig én sem egyből fizettem ki a foglalót.
Hova foglaltál időpontot? :)
Gratulálok,sok boldogságot!! :)
Ezek nagyon szép ruhák :)
Leírás alapján szerintem jó az alakod nagyon :)
Nem értem ezt a kiszolgálást...Ennek rólad (1 menyasszonyról)kellenne szólnia...Hátha Szegeden kedvesebbek lesznek :)
Szerintem fogod érezni ,hogy "Na!Ez az a menyasszonyi ruha amit kerestem!"
Bár én ezt sajnos nem tudom,bárcsak már én is próbálhatnék ilyen ruhákat! :))
15/l
Te tudod milyen típus vagy. Szerintem ezt a"mindenképpen megérzed, melyik az igazi" dolgot a média sulykolja. Nálam nem volt ilyen a próbáknál, és később sem lett volna. Egyszerűen nem vagyok ilyen. Nagyon tetszett a ruhám, akkor is, és az esküvőn is, most is ugyanazt választanám, de katarzis nem volt.
A másik része. Olyan szalonból ne kölcsönözz, ahol nem kedvesek veled, nem érzed jól magad. Sok sikert a szegedi próbához!
Én is voltam Royal szalonban Debrecenben, de minősíthetetlenül viselkedtek. Próbálták rám tukmálni a ruhát és a ruhák nem voltak éppen jó "formában"
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz Szegeden
saját tapasztalatot nem tudok írni, de a legjobb barátnőmnek most nyáron lesz az esküvője és ő pont most találta meg A ruhát. azt mondta, hogy felpróbálta és érezte, hogy ez lesz az.. szóval szerintem te is érezni fogod, egy rossz szalon ne vegye el a kedvedet, biztos nem mindenhol olyan bunkók.
+ ha zavar a farmer, menj hosszabb felsőben és leggingsben vagy harisnyában és szoknyában.
egy időben dolgoztam szalonban, és elképesztő a viselkedés, amit itt mutattak. igen, nálunk is naponta többször előfordult, hogy a hölgy nem választott aznap ruhát, volt aki fél óra után elment, és soha többé nem láttuk, pedig nagyon bizonygatta, hogy vissza jön, mert odáig van egy ruháért.. de emiatt "bunkózni", felháborító.
amúgy igaz az, hogy nem biztos, hogy az elképzelt fazonba fogsz beleszeretni. a tv-ben is sok példa van rá, de élőben is tapasztaltam már. volt, aki úgy jött oda, hogy 15 éves kora óta a hatalmas hamupipőke stílus kell neki, végül egy egyszerű, mindenféle dísz és giccs nélküli A vonalút választott... :) érdemes minden stílust felpróbálni, hiszen másként mutat rajtad, mint a fogason lógva...
sok szerencsét kívánok, és sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!