Érdemes ebay-ről renndelni menyasszonyi ruhát? Sokaktól hallom, hogy nem az igazi ruha képét teszik ki ez igaz?
Van egy csomó összehasonlító meg véleményező blogbejegyzés és hír, keress rá néhányra. Szerintem elveszi a kedved az egésztől. :D
Mondjuk nem tudom, ki hiszi el komolyan, hogy más helyhez képest töredékáron szuper minőségi cuccot kap.
De tessék, strapálni se kelljen magad: [link] :D
ebayen az olcsóbb ruháknál leginkább tényleg az eredeti ruháról rakják ki a képet, te meg a másolatot kapod. néha ki is rakják az eredeti kép mellé a másolat képét, látszani szokott az eltérés :D
persze, persze, ez nem szabályos, de mégis ki büntetné meg a rengeteg eladót, amikor ez netes biznisz, utánuk sem lehet menni? mindenesetre a legtöbb ember tudja ezt, egyértelmű, nem kell ezen felháborodni :D
amilyen potom pénzért lehet kapni ott dolgokat, nekem még néha így is simán megéri :D
de menyasszonyi ruhát nem rendelnék onnan.. 99%, hogy nagyon olcsónak fog kinézni. bár sok pénzt nem pazarolsz vele :D
Én ezzel űgy vagyok, hogy
- netről nem nagyon rendelek
- ha nincs pénz, akkor nem kell lagzit csinálni és a semmire rázni a rongyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!