Koncertre milyen ruha, összeállítás lenne az igazi? (Nightwish)

Attól függ, hogy milyen ruháid vannak.
Ha rajtam múlna, én ingben, farmerben és sportcipőben vagy valami kicsit csinosabb, de zárt és lapos cipőben mennék.
Amiben jól érzed magad. De megteheted azt is, hogy felveszem egy piros pólót, fekete gatyát, magdra csapsz egy oldalláncot, kis smink és tökély.

bármilyen zenekaros póló/pulóver, egy akármilyen nadrág(terepmintás vagy fekete), és acélbetétes bakancs.
Én mindenhova így megyek, legyen akár egy egész világon ismert zenekar vagy csak egy helyi klubkoncert. És pogózni is szoktam mindig, ugyanúgy blues-ra is mint death metal-ra.

Így van,azt vedd fel amiben jól érzed magad. Fekete farmer,zenekaros póló és valamilyen fekete cipőt ajánlok. :)
Lóri Filth: Ugye,ezt te sem gondoltad komolyan,hogy a Nightwish keményebb zenét játszik,mint a Rammstein? Szimfonikus metálra pogózni? Industrial metálra már inkább.

pedig keményebb. és ami fontosabb: gyorsabb.
Meg sokkal jobb is xD de szeretem a rammsteint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!