Nemtudom. Szerintetek gáz lenne megkérni anyukámat hogy rendeljen egy ilyet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hülye nem akarok ebben sétálgatni az utcán..ugye én 2 hónap híján 15 vagyok és most lesz a ballagás a sulimban. nálunk hagyomány hogy bolondballagáson hülye cuccokat veszünk fel és oda gondoltam volna nameg otthonra is tök buli lenne:D csak érdekelne hogy szerintetek nem néznének hülyének a szüleim? xd
2016. febr. 18. 19:54
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ötlet. :) És azt gondolom egyáltalán nem volna gáz. :)
2/7 anonim válasza:
Hát, max kiröhög, és innentől már két variáció lehet, vagy rábólint, vagy nem:)
3/7 anonim válasza:
Egyszeri poénnak szerintem kissé drága.
4/7 anonim válasza:
szerintem zseniális. én van hogy hétvégén ilyenekben vagyok otthon. oylan jó melegek ezek az egybe ruhák... lehet benne aludni, tanulni... viccesen is néz ki :D és még a bolond ballagásra is jó :D
5/7 A kérdező kommentje:
Mostmár csak rá kell beszélni a szüleimet. Nekik nem tetszik az ötletem akkor se ha a saját pénzemből venném meg..:(
2016. febr. 18. 22:37
7/7 A kérdező kommentje:
..tessék?
2016. febr. 19. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!