Hogyan kérjem meg anyukámat, hogy vegyünk melltartót/topot? A toppnak jobban örülnék.
Hatodik előtti nár végén elmentünk vásárolni és akkor vettünk 2 topot. Először csak azokhoz a ruhákhoz hordtam amik átlátszóak voltak. A suliban az öltözőben rosszul éreztem magam amikor nem volt rajtam. Úgy éreztem hogy kell így szintr minden nap felvettem de e miatt js rosszul éreztem magam, hog mindig ugyanazt a kettőt hordom. Az osztályból már mindenki hord és ez elég rossz. Nem akarok felvenni egy felsőt sem nélküle mert úgy érzem hogy csúcsosodik. És ez látszik is. Az unokatesóim azza szekálnak, hogy nincs mellem és ez elég rosszul esik. Oldalról nem annyira látszik de előröl igen.
Hogy hozzam fel neki a témát? A csajos nap nem jó mivel a drága hugicám miatt nem tudunk semmit úgy csinálni anyummal, hogy ő nincs ott. Segítsetek!
Melltartot ne kezdj el koran hordani, mert nem lesz tartasa amellednek:) tenyleg, nem eri meg!!:)
Inkabb hordj sokaig toppot, nyilvan ne tul sokaig
Mond anyukadnak, hogy keves toppod van es szeretnel hordani minden nap
Meg fogja erteni, o is volt ennyi idos
Azert vannak a szuleid, hogy mindent megtudjatok beszelni:)
Sok sikert!
Ismerős a helyzet.
Ha nincs alkalom elmondani, akkor írj neki emailt vagy viberen, csak vigyázz, hogy csak ő lássa! ;)
Sok sokert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!