Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha turkálóban...

Szerintetek gáz ha turkálóban vásárolok elég sok mindent?

Figyelt kérdés
ott mindíg találok klassz és egyedi cuccokat!ti hogy vagytok evvel?
2010. márc. 30. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
detto. cuccaim 99%-a turis, és nagyon jó mind!
2010. márc. 30. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagy külföldi márkás cuccaim is vannak turiból, szeretek ott vásárolni. Főleg angol turkálókban. Sok jó cucc van és nem jön szembe velem az utcán. Nagy részük új!

Aki szerint gáz, az buta.

2010. márc. 30. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Én idáig sosem találtam semmi jót. De most 500 Ft-ért vettem egy fekete bolerot (1500 Ft-ot nem adtam volna ki érte, ennyiért láttam butikokban). Nagyon örültem, mert jó állapotban van.
2010. márc. 31. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
abszolút nem gáz!!Én is már ott veszek egyik b.nőm ezzel foglalkozik és olcsó márkás és szinte új cuccok is vannak,klassz dolog nagyon,külföldi cuccok
2010. márc. 31. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nem vagyúnk túl gazdagok csak a pólókat vesszük a Takkoban, bár a barátnőimnek mindegyik cucca új és márkás de nekem az összes gatyám onnan van.
2010. márc. 31. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem gáz...megszámolni se tudom mennyi mindent vettem turiban....
2010. márc. 31. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én is szeretek ott vásárolni ,

[link] a nadrág turis

[link] kék felső turis

[link] piros felső turis

én imáádom, mindig felsobom valamivel, nyaklánc, kismellény vagy egy nagy övvel. sztem így nem tömegcucc

2010. márc. 31. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
A mellény nagyon jó és a fehér nadrág is. Melyik városban van ez a turi, mert látom alkatra nekem is ilyen ruhák kellenek.
2010. márc. 31. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy lehet kínaiba meg olcsóbb üzletben is megkapná az ember, de élmény kifogni egy-egy ilyen darabot "fillérekért" Persze az igazán jó darabok mind darab árasak, de így is megéri. Már nagyon sok fiatal is turiban vásárol, aki nem szereti a csicsás kínait vagy a néha rossz minőségű új márkás holmikat. Úgyhogy nem gáz. Én is menni fogok ezentúl rendszeresen, mert volt már végre nekem is sikerélményem. (Bolero)
2010. márc. 31. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
21:02 annyira jól nézel ki! Nagyon tetszik a stílusod is, ritka manapság az ilyen! :) Le a kalappal, tényleg.
2010. márc. 31. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!