Vettem egy gyönyörű piros kabátot a turkálóban, hogyan mossam ki?
Hasonló fazonú, mint ezek, csak van rajta egy "szalag" is, amit meg kell kötni. Mivel turkálós, ki kell mosni, viszont félek, hogy utána gyűrött lesz. Alaptalanok a félelmeim? Vagy hogyan intézzem a dolgokat, hogy ne legyen gond?
Előre is köszi! :))
szerintem kimoshatod:D
A turkálók szerintem jók van egy csaj akinek nagyon jó a stílusa és megkérdezte tesóm, hogy honnan vette a ruháit mondja a turkálóból :D
Első válaszoló!
Megmondom őszintén, nem tudom eldönteni. Érdekes anyaga van, vastag, de körülbelül annyira, mint a téli szövetkabátom. Ezért azt mondanám téli, viszont, ha ránézek az jut eszembe, hogy őszi. De szerintem télen is tudom hordani :D
Második válaszoló!
Én is turkálóból öltözködöm, és imádom. Nem az én dolgom megítélni, jó vagy rossz a stílusom, mégis azt mondanám, hogy elég jó. Persze ezt ne vegyétek nagyképűségnek, csak ha meglátok egy lányt ilyen cuccokban az utcán, akkor úgy gondolom, hogy jó a stílusa. :))
2000 forint kilóban mérve és ez a kabát köztük volt:O
azta ezért vagy 10 ezret is elkérnek valahol:D
17:37
Köszönöm, én is meg fogom próbálni! :)
18:04
Mást is vettem, de úgy az egész árból szerintem kb. 2000-ret nyomott a kabát. Nem annyi volt egy kiló, csak a kabát! :)) De amúgy tényleg iszonyú drágák ezek a kabátok, szóval azt hiszem szerencsés vagyok, hogy rátaláltam az én kis piroskámra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!