Szoktatok turkálóban vásárolni?
Sziasztok, én általában turiban vásárolok mert imádom annyira jó ruhákat lehet kifogni és egyedieket :P általában kilós turiban szoktam vásárolni :)) na és ti hogy vagytok a turikkal ? :DDD jah és szerintetek gáz ? Mert elég sok ismerősömtől hallom hogy milyen gáz ha valaki fel veszi más használt ruháját..
Köszi a előre is a válaszaitokat 17/L :))
én szoktam nézelődni, de eddig még csak egyszer vásároltam onnan, mert szinte soha nem találok olyan ruhákat amik tetszenének
én úgy gondolom nem gáz ha jó állapotban van és szívesen hordod
Szerintem nem gáz.
Eddig mindig sikerült nekem olyan cuccokat rátalálnom amik jó minőségűek voltak és szépek, alig használtak. volt amikor 6 felsőt vettem 1600 ft-ért...Szerintem megéri. Egy normál butikban egy felső max 2000 ft-nál kezdődik. Kínaiban ennél vannak olcsóbbak is, de az ottani felsők általában nekem nem tetszenek. Egy felsőért meg nem fogok kiadni 3000 ft-nál többet. Mert nem éri meg egyszer úgy is elhasználódik. Turkálókban meg szoktak lenni nagyon különleges darabok.
Persze mindig kimosom (ki nem?), ha meg vannak az új felsők, mert ki tudja ki hordta előtte.
Szoktam, darabárasban. Kilós itt, ahol lakok, nincsen. Nem gáz, mondjuk kevés szép ruhát lehet kifogni(itt a kopottság, nyúlottságot értem a szép alatt). De nem állok úgy anyagilag, hogy máshonnan vásároljak, szóval muszáj kopottakat is néha venni. Kicsit trének érzem olykor...
Nem gáz ha valaki felveszi a másik használt ruháját, mert pl én is el szoktam adni a ruháimat... :D És más felveszi :D
18L
Én már szinte turkáló függő lettem mert annyi jó cuccot ki lehet fogni.Kb fél éve probáltam ki először, előtte cikinek találtam meg féltem mit gondolnak mások de most már leszarom mert ne ezalapján ítéljenek meg.
Eddig annak örültem ha leárazás volt a butikokban pár ezerért tök jó ruhákat lehet kifogni, most meg pár száz forintokért veszek jobb cuccokat mint anno.
Ugyh ha valaki talál egy jó helyet(pl. hága kft., én ott szoktam) akkor az nagyon jól jár.
És nyugi azok az ismerőseid akik most cikinek találják, pár év múlva ők is ott fognak vásárolni.
18/L
Nekem az utóbbi másfél évben szinte az összes ruhám turkálóból van. Ha el is nézek plázába nagyritkán, fél óra után elegem van, és átmegyek a szemközti turiba. :P
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!