Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnék nőiesebben...

Hogyan tudnék nőiesebben öltözködni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, s szeretnék áttérni a fiús dolgokról a lányos ruhákra, gondolok itt nadrágra, egyrészes ruhára. Nagyon kedvelem a lilát és a bordót. Szeretnék kiegészítőket is. Három hónapja vagyok hormonterápián, arcra inkább lányos transzi lány vagyok.
2016. febr. 17. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
bocsánat, de ezen a lányos transzi lányon jót röhögtem. :D
2016. febr. 17. 14:12
 2/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire sminkelsz? Nem csak a ruházat, hanem a smink is meghatározó, hogy valakit lánynak vagy fiúnak néznek.
2016. febr. 17. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
A lila és a bordó nagyon jó színek, elképesztően nőies tud lenni. Fast fashion boltokban (H&M, C&A, Promod, Pimkie meg még egy csomó) vagy akár turkálókban ha van hozzá türelmed viszonylag olcsón lehet szép blúzokat találni, amik egy egyszerű csőfarmerrel hétköznapra nagyon csinos tud lenni. Ruhákat is találhatsz ugyanezeken a helyeken. Lila és bordó cuccok leginkább az őszi-téli kollekciókban szoktak lenni, de máskor sem esélytelen. Először inkább alapdarabokat érdemes venni amiket lehet kombinálni egymással, egy szép nyaklánc vagy gyűrű nagyon szépen fel tudja dobni. Remélem segítettem valamit.
2016. febr. 17. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Bordó a kedvenc színem.
2016. febr. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!