Szeretnék nőiesebben öltözködni. Ilyen hideg időben mit ajánlotok? 16/L
Fiúként nekem a nőies öltözködésről egyből a szoknya jut eszembe. Már csak az a kérdés, hogy te hogyan viszonyulsz ehhez a ruhadarabhoz. Ha úgy gondolod, hogy passzol a stílusodhoz, akkor szerintem próbáld ki, hogy bizonyos napokon szoknyát hordasz. Persze meleg harisnyával és csizmával.
21/f
én a szoknya nélküli, de mégis nőies öltözködést részesítem előnyben: farmer, kötött pulcsi, kardigán, farmer dzseki feldobva szőrös mellénnyel. peplum felsők, ingek, blúzok. magassarkú bokacsizma, bakancs.
ajánlom ezt az oldalt: [link]
Rajtam ma egy hosszított (fenék alá érő) sötétkék kötött pulcsi volt fekete vastag harisnyával. Szerintem az ilyen hosszított cuccok csinosak:)
Pont ilyen, csak sötétkék: [link]
(felvéve teljesen passzos)
De szerintem a farmer-pulcsi párosítás is lehet csinos:)
Pl. ezek tök jók. Egy sima, egyszínű pólóval és néhány kiegészítővel tök jól néznek ki. (Mondjuk az első nem tetszik, de a másik 3 jó).
milyen magas vagy? Én 178 és nem érdekel.. akinek nem tetszik nem néz rá. szóval nyugodtan vegyél fel magasabb sarkú/talpú csizmát. De ne legyen túl magam, mert ugye még csak 16 vagy! :)
[link] A H&M oldalán bátran nézelődj! Tele van csini cuccokkal.. és ha esetlen nincs rá annyi pénzed, akkor nyugodtan meríts ihletet belőlük! Esetleg járj el turiba.. nem is hinnéd mennyi mindenre rálehet akadni :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!