Szeretnék nőiesebben öltözködni, de bizonytalan vagyok, hogyan küzdjem le?
Egy tulsulyos no sokkal jobban nez ki,ha noies,csinos,izleses ruhakban jar. Ha meglatok egy kover not szep magassarkuban, maxiszoknyaban,egy csinos toppal, igenyesen kisminkelve,szep frizuraval,nem az fog eszembe jutni,hogy 'hogy mer igy feloltozni',hanem az,hogy 'fu,de csini'. Ha ugyanez a lany zsakban jon velem szembe,akkor sokkal jobban megnezem,es azon gondolkodom,hogy miert nem probalja meg kihozni magabol a legtobbet?
En ugyan vekony vagyok,de nekem is vannak olyan szepseghibaim amiket szegyellek,es igyekszem takargatni. Szerintem ez a nok donto tobbsegere jellemzo. De ez sosem jo hozzaallas. Nem a rosszat kell takargatni,hanem az elonyoset kiemelni. Ma mar a szepsegideal sem olyan egyseges,annyi felekepp lehet gyonyoru az ember :)
Javasolni nem tudok mit,ez fejben dol el. Igyekezz a pozitiv impulzusokra figyelni, es eddzd az onkeped. Sok sikert:)
Szerintem próbálkozz nyugodtan a nőiesebb darabokkal!Vegyél elegáns ruhákat,öltözz színesen,használj kiegészítőket(pl. láncot,karkötőt,napszemüveget,kendőket)!Ne foglalkozz másokkal,legyen önbizalmad! (:
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!