Miert neznek ram a szuleim, ha hetkoznap is elegansabban
oltozom?
Figyelt kérdés
Elmentunk apummal a varosba, felvettem egy fekete magassarku cipot, fekete miniruhat, es ra egy feher terdig ero elegansabb kabatot. Apunak az volt az elso kerdese, miutan ferde szemmel nezett ram, hogy igy akarsz jonni? Mindig azzal van, hogy miert oltozom mostanaban igy, miert nem tudok valami olyan oltozeket hordani, amivel elvegyulok az emberek kozott? Nektek mi a velemenyetek?
Az a véleményem, hogy ha Te így érzed jól magad, akkor továbbra is maradj ilyen. :) Nem kell magadra venned ha valaki megbámul, még ha a szüleid is azok. Szerintem szép, ha valaki nőiesen öltözködik.
2016. febr. 15. 14:19
2/17 anonim válasza:
Én nem tudom, milyen helyekre jársz te, de mifelénk a miniruha magassarkúval minden, csak nem elegáns. Lehet kihívó, szexi, közönséges (szoknya rövidsége és sarok hossza alapján ítélve) de elegáns éppen nem.
2016. febr. 15. 14:32
3/17 anonim válasza:
Én is furán néznék, ha így puccba vágnád magad hogy elmehess csekket feladni, de ettől még nem ítélnélek el. Ha neked ez tetszik, csináld, de számolj azzal, hogy nem mindenki fogja érteni.
2016. febr. 15. 14:36
4/17 anonim válasza:
Szerintem apukádnak nem a stílussal van a baja, hanem, hogy 3 C°-ban is miniruhában mész mindenhová, és közvetlen rá veszed a kabátod. Megértem, hogy az ellenkező nem Nagy Úr, de az eszünket nem kell elveszíteni.
2016. febr. 15. 14:44
5/17 A kérdező kommentje:
Hat mar elnezest, de szerintem a miniruha magassarkuval igenis elegans...
2016. febr. 15. 14:48
6/17 anonim válasza:
Sokan öltöznek így, mármint elegánsan, a szülök amúgy is mindent kritizálnak, nem kell vele foglalkozni.
2016. febr. 15. 16:54
7/17 anonim válasza:
Hát már elnézést, szerinted lehet az, de az emberek 90%-a szerint nem. Tehát nyugodtan tudomásul veheted, hogy míg te magad nagyon elegánsnak gondolod, addig éppenhogy senki más nem lát annak.
A magassarkú és a szoknya valóban elegáns - de a mini nem, és a 10 centis tűsarkú sem feltétlen.
De édesapádnak valószínűleg tényleg azzal volt a baja, hogy a hideg időben nem öltöztél fel megfelelően, rétegesen, és nem azzal, hogy közönséges hatást keltettél.
2016. febr. 15. 19:30
8/17 anonim válasza:
Szerintem azért lepődött meg apukád, mert az alkalom nem indokolta a kiöltözést.
Pl.:a lemegyek tejért meg kenyérért a közeli boltba én is sminkelek és igényesen felöltözöm, de azért nem veszek kisestélyit, mivel nem oda való.
Szerintem lehet hétköznap elegánsabban öltözni, de az általad leírt szett szerintem is túlzás, pláne az időjárást tekintve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!