Ti elmennétek ilyen ruhába iskolába?
16-17 éves lányok szerintetek nem túl kihívó ha crop topba vagy haspólóba járok suliba? mondjuk az osztályból én öltözködök a "legmerészebben" szerintetek ez nem túlzás?
Kérdező, nyugodtan vedd fel, majd nyáron, most még hideg van, és megfáznál, rosszabb esetben úgy, hogy gyereked se lehet.
Ha esetleg kicikiznek, vagy beszólogatnak a többiek, hogy így öltöztél fel, akkor ezen ne sértődj meg, hanem viseld a tettedért a következményeket.
És anyukád megengedné, hogy így menj iskolába?
Magamutogatás. Ahogy már többen írták: az iskola sem nem divatbemutató, se nem szórakozóhely.
Ettől függetlenül azt veszel fel, amit akarsz, nekem mindegy, úgysem kell néznem...max nevetségessé teszed magad...
omg,annyira viccesek ezek a válaszok tejóég :D
Én eljárok ilyenben,és senkinek semmi baja vele :D
Felhúztam egy kardigánnal meg egy fekete kivágott nadrággal,és még tetszett is mindenkinek :D
Nyugodtan menny el benne.
Akkor miért veszel fel olyan ruhát, ami csak a melledet takarja? Miért mutogatod magad?
UI.: Ez nem a te stílusod. Sőt, még csak nem is stílus.
Beszarááás, szétröhögtem magam! :'D Ha neked ez a kibontakozás, akkor ott rég gondok vannak...
Vagy a szó szoros értelmében érted? Hogy "kibontod" magad? Mármint a ruhából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!