Ti mit tennétek ha valakit kiközösítenének és mindennap bántanak plusz még a tanárok is pikkelnek rád miattuk? Elmennétek egy másik iskolába?
#1 és #3 a kiközösítés okát nem tudom. Egyszer megkérdeztem tőlük, hogy miért bántanak de nem mondtak rá semmit és nem is érdekelte őket. A tanárok az osztálytársaim viselkedése miatt (zajosak és nem figyelnek) rám is kihat, ez a jegyeimen is meglátszik szóval ezért akarok elmenni. Nem hinném,hogy megváltoznak velem szemben mert ez már 2 éve tart.
#3 valamit csak jól írtam ha a másik két válaszadó megértette.
Nálunk volt egy lány akit többnyire kiközösítettek, de inkább magát közösítette ki. Az ok az volt, hogy nagyon igénytelen és csúnya volt, és nem kívánt ezen változtatni sem. Megtalálhatta volna azt, hogy őt megismerje az osztály, de semmi. Egyébként neki is megvolt, az a kis tikkje, hogy azért nincsenek nagyon jó jegyei, mert dumálnak a többiek az órán...
Szerintem csak buta volt. Nem volt meg a kellő élet tapasztalata, és csak magolt.
Szerintem gondolod át, hogy mit vársz a világtól, és kitől várod.
Én jártam jó gimibe és egy alja szakiskola szakképzésére is. Nem éreztem egyébként különbséget, az emberek mindenhol ugyan olyanok, csak utóbbi helyen kevesebbet idéznek Goethét. Nem amúgy... sehol sem idéznek. Több a jó tanuló a gimiben meg a csinos lány, de kb ennyi.
A fizikai bántalmazás verést jelent. Nem vernek meg senkit csak úgy... Aki meg kussban van azt észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!