Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak a fekete egyberuhakat...

Csak a fekete egyberuhakat vagyok kepes elviselni magamon, akkor megis eskuvore mit vegyek fol?

Figyelt kérdés

Azokban erzem magam a legszexibbnek, fekete ruha, fekete magassarku, feltuno szinu ruzs... De eskuvore megis mit vegyel fol, mint vendeg?

23L

2016. febr. 9. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megoldható.

pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 9. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
11, ezek elég furán fognak kinézni vendégként. A kérdező nem a saját esküvőjére keres ruhát.
2016. febr. 9. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Uhh, bocs.

Egyébként vendégként egy egyszerű fekete ruha valami színesebb blézerrel nem lehet rossz választás.:)

2016. febr. 9. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikor esküvőn voltam fekete cipőben,nadrágban és felsőben voltam, egyszerűen csak rávettem egy bézs blézert. Sokan voltak feketében még idősebbek is. Vegyél fel nyugodtan feketét, de valami szolidabbat (szóval ne legyen mini vagy mélyen kivágott, hiszen attól még lehet szexi) és valami szép blézert vegyél fel.Esetleg egy testszínű cipőt.
2016. febr. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!