Csak a fekete egyberuhakat vagyok kepes elviselni magamon, akkor megis eskuvore mit vegyek fol?
Azokban erzem magam a legszexibbnek, fekete ruha, fekete magassarku, feltuno szinu ruzs... De eskuvore megis mit vegyel fol, mint vendeg?
23L
Azt kéne a fejedben helyre tenni, hogy egy esküvőn NEM cél az, hogy szexi és feltűnő legyél, sőt, ellenkezőleg, ezt ILLIK elkerülni!
Csinos, de szolid öltözékben illik menni.
Fekete egyberuha színes zakóval még elmegy. (Színes alatt bézs, arany, kék, stb. szóval szinte bármi megfelel.)
Bár ízlésesebb lenne, ha a fekete helyett egy sötétkéket/sötétzöldet vennél, ugyanígy zakóval/stólával.
Amúgy meg ja, az esküvőn nem az a lényeg, hogy Te, a 423. sorszámú vendég legyen szexi és feltűnő. :D
Ez egy esküvő, nem egy pénteki parti, fölösleges szexinek lenned. Nem rólad, meg a kilógó s-ggedről fog szólni az esemény.
Egyébként vegyél fel feketét, ha kedved van, de a szexiséget felejtsd el.
A fekete ruha még nem egyenlő azzal, hogy kilóg a s.gge... :D egy fekete ruha is lehet szép, nyilván nem olyat fog választani, amiből kint van mindene.
Amúgy szerintem felvehetsz feketét, max felveszel hozzá egy bézs vagy pasztell színű blézert és máris nem olyan komor. De egy élénkebb rúzs is jó ötlet:) Ha nem szereted a világos színeket, akkor ne is vegyél olyan ruhát csak azért, hogy 1x felhúzd, és még akkor is rosszul érezd magad benne. Menj olyan ruhában, amiben jól érzed magad, ha az fekete, akkor fekete :D ha én lennék a menyasszony, engem nem érdekelne, hogy ki milyen színű ruhában van :D
"Mindig is tudtam, hogy az itt irogatok teljesen mast irogatnak, mint ami a valosagban van"
Rejtély, hogy akkor minek koptattad a billentyűzeted a kérdés kiírásához.
Leírtuk, hogyan tudod ezt a szerelést is esküvő-kompatibilissé tenni, most mi a frászt vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!