Vannak ilyen szsűkszárú (szerintem extra slim), fekete farmerek, hol lehet olyat kapni?
Figyelt kérdés
Fiúknak.
Nem találtam képet róla.
2016. febr. 8. 18:11
1/8 anonim válasza:
Newyorkerben nezd meg en is ott vettem es super skinnynek hivjak, de vigyazz az araval mert ket kategoria van a 9500-as az jol nyulik es kenyelemes!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2016. febr. 8. 18:53
3/8 anonim válasza:
a super skinny az szerintem már gáz kategória, nevetségesen áll mindenkinek, szerintem a sima skinnynél maradj
4/8 anonim válasza:
és egyébként h&m-ben tudsz venni 6 ezerért
5/8 anonim válasza:
Skinny, vagy Super-Skinny néven keresd, attól függően, hogy mennyire szeretnéd hogy feszüljön rajtad. :)
A skinny általában vádlitól derékig feszül, a bokánál picit lazább. :)
A super-skinny viszont bokától derékig teljesen feszül, magyarul mindenhol. :)
Hogy neked melyik áll jól, az függ az alkatodtól is, és a nadrág koptatásától is. De ha formás és vékony alkat vagy, általában a super-skinny a legjobb, én is ilyet hordok, bár van sima skinny gatyám is. :)
Nemrég vettem egy ehhez hasonlót egy kínaiban, ez már super-skinnynek mondható:
6/8 anonim válasza:
Igen az 5-osnek igaza van a linkje teljesen jo nekem is ilyenek vannak ..
7/8 anonim válasza:
Bershka, Pull and Bear, 5-15 ezer között.
8/8 anonim válasza:
Bar en lany vagyok, de ertem a helyzetedet. Nekem az illeszkedo gatyak megtalalasa egy hosszu tortura volt, mert a sima skinny farmer tisztara logott rajtam... amig meg nem talaltam a h&m-ben a skinny farmerokat, ezek tokeletesek, 12.000 Ft es van fiuknak is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!