Most festettem be a hajamat feketére, de nem maradhat így. COLOUR B4 HAIR COLOUR REMOVER EXTRA kitudná szedni belőle a fekete színt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 20:52
1/5 anonim válasza:
Ki tudná, de az eléggé meggyötri a hajat, drága és büdös.
Próbáld ki inkább az aszkorbinsavas módszert. Patikában veszel aszkorbinsavat (párszáz ft), por állagút természetesen. Otthon bekevered samponnal, hogy egy sűrű masszát kapj. Felkened a hajadra, betekered folpackkal, vagy veszel fel zuhanysapit, arra még törcsit teszel, és így üldögélsz 2-3-4 órát. Le fogja szedni a színt, nem károsítja a hajadat, és nem is drága. (:
2/5 anonim válasza:
Támogatom az első válaszoló javaslatát:)
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. DE az aszkorbinsav az nem egyszerű C vitamin? Vagy a gyógyszertári az speciális?
Nem lehet más C vitamint használni?(Ami különben van otthon, por, tiszta állítólag.)
4/5 anonim válasza:
De, nyugodtan használhatod az otthonit. Én olyan videót is láttam már, ahol c-vitamin tablettákat tört porrá a lány és azt használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!