Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet valahol venni jó férfi...

Lehet valahol venni jó férfi Diesel hamis órát?

Figyelt kérdés

2016. febr. 8. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És ha azt hinnéd, hogy sznob vagyok, és csak ezért oktatlak ki, akkor elmondom, miért fontos még ezenkívül, hogy tudatosan válassz órát (vagy bármi mást): mert te leszel a legjobban felháborodva, mikor majd a sok pénzért vett órád két hét után használhatatlan lesz. Ott van pl. ez az Ice Watch, ami pár éve óriási sláger volt és a mai napig nem értem, mi a francot esznek rajta, mert semmi különleges nincs benne, de azért elkérnek érte 30 ezret. Na, én kaptam egy ilyet valamilyen ünnepi alkalomra. Kb. két hétig bírta, ha jól emlékszem. Egyszer csak megállt a másodpercmutató és nem ment tovább. A szíja meg, ami elvileg szilikon, megolvadt a napon. Én nem ismerem személy szerint ezt a Dieselt, de amit itt és máshol olvasgatok róla, az alapján pont olyan lehet, mint amilyennek képzeltem. Túlárazott, giccses szar, rossz ízlésű embereknek. De amúgy ez már ránézésre is látszik rajta, amikor először megláttam ezt az órát, felröhögtem. Ki vesz ekkora órát és minek? És ráadásul külön baromság, hogy olyan nagy az óratok, miközben a számlap egész kicsi. Még ez a felirat is rajta: "Only the brave" olyan komolytalan, ízléstelen, gagyi. Komolyabb helyen kiröhögnének egy ilyen órával. Ha rám hallgatsz, veszel egy jó Casiót harmad-negyedannyi pénzből. A Casio-nak a legolcsóbb termékei is időtállóak, ebben az árkategóriában meg már nagyon jó órákat kapsz. De ugyanez igaz a Seikóra, Citizen-re, Orient-re is. Azok nem lesznek ugyan hivalkodó, bazinagy aranyozott órák, de 20 év múlva is órák lesznek.

Ha meg menthetetlenül bele vagy esve ebbe a borzalomba, akkor meg legalább eBay-en nézd, ahol feleannyiért megkapod. Tessék, beírtam, hogy "Diesel watch", és mit adott ki első találatnak?

[link]

2016. febr. 16. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:

kisebbségieknek való gusztustalan gagyi, de nyugodtan vedd meg, ha tetszik

bármelyik piacon vagy a nyugati aluljáróban kapsz ilyeneket

2016. febr. 20. 02:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokan leírták már itt neked hogy mit vegyél, mit ne!

Szerintem se vegyél olcsó másolatokat, ami hamar tönkremehet, garancia pedig nincs rá! A karóra a mai 16 évesek körében nem is divat. Mindenki a telefonján nézi az időt. A nagy kijelzőt, mutatót, számlapot én is favorizálom. (de csak mert rossz a szemem) :-)

Mivel már kb. 20 éve rádiókontroll-os órát használok, tudom hogyha működik az a valós időt jelenti. De ezeket bolhapiacon vettem, olcsón úgy hogy elemcserére szorultam! Elemcsere után tökéletesem működtek! (nem is néztek ki rosszul!) Sajnos most a nagyobb számok igénye miatt mást hordok, de pl. szinte mindig vízállót! Nem azért mert tudni akarom meddig zuhanyozok, de jó ha egy kézmosáshoz nem kell levenni! Van abban valami hogy "Kinek látszol!" , de hiába van aranyóra a kezeden, ha vajda vagy, vagy vasas, az aranylánctól nem leszel úriember!

2016. febr. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!