Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet valahol venni jó férfi...

Lehet valahol venni jó férfi Diesel hamis órát?

Figyelt kérdés

2016. febr. 8. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A jó hamis férfi piacon.
2016. febr. 8. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem adok neki 1 hetet és atomjaira fog hullani. A Diesel órák alapjában véve ritka rosszak. Hát még abból egy kínai hamisítvány...

Egyébként csak egy jó tanács: Ne villogjál hamis órákkal, mert ha valaki kiszúrja, akkor a szemében igen durván el fogod ásni magadat. Had ne mondjam hogy ez pl. egy állásinterjún mennyire ciki.

2016. febr. 9. 17:08
 3/13 A kérdező kommentje:

De pénzem nincs eredeti Dieselre és nekem csak ezek tetszenek.

Amúgymeg csak 16 éves vagyok :D

2016. febr. 9. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:

"De pénzem nincs eredeti Dieselre és nekem csak ezek tetszenek.

Amúgymeg csak 16 éves vagyok :D"

Egyszer nézz meg egy EREDETI Omegát vagy Rolexet...

2016. febr. 11. 09:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Elmondanám neked ,hogy láttam már azokat és egyik se tetszik...

Diesel kb. egyedül ,ami jó nagy óra.

A rolexnek is ilyen kicsi szar a kijelzője.

2016. febr. 11. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor PANERAI.
2016. febr. 11. 12:47
 7/13 A kérdező kommentje:

Ez a best:

[link]

ennél szebb órát még nem láttam

2016. febr. 11. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Hogy mi a szép az relatív, ezt nem firtatom. De mint fentebb is leírtam, a Dieselből az eredeti is elég rossz, a legjobb esetben is csak átlag kvarc minőségű, nem hogy egy kínai másolat. Ezek a kínai szutykok csoda ha kibírnak pár hetet, esetleg pár hónapot. Az órás meg elküld vele a fenébe, mert javíthatatlanok.

A Diesel a Fossilal csináltatja az óráit. A Fossil pedig kínai vagy a drágább óráiknál jobb esetben talán japán kvarc szerkezetet használnak. Magyarul az általad linkelt Diesel karórában a legjobb esetben is egy max. 20.000 ft-os Casio szintű szerkezet ketyeg.... és pontosan ezért szokták azt mondani, hogy órát csak óragyártótól veszünk, nem divatcégtől. Iszonyatos összegeket ráhajigálnak gyakorlatilag a nagy semmire. A Dieselnél pedig ez hatványozottan igaz, ugyanis azok is egy másik divatcégen (a Fossilon) keresztül csináltatják az óráikat.

Ezért a pénzért, tulajdonképpen már automata mechanikus svájci órát kapsz (pl.: Steinhart)

A számlap méretét pedig nem igazán értem hogy miért "kicsi szar" a többi óránál. A Dieselnek bár alapjában véve nagyobb a számlapja, de az a része ami az időt mutatja még az átlagnál is kisebb. (20-25mm nagyjából az a rész, ahol az időt mutatja, egy átlagos férfi karórának pedig 30mm szokott lenni) A tokszerkezete pedig 51mm ami inkább zsebóra méret. Dédnagypapám zsebórája van 50mm körül. (rakj egy vonalzót a csuklódra és nézd meg hogy mekkora az az 51 mm)

2016. febr. 11. 19:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Én ezt megértem de engem igazábol az nem érdekel ,hogy miből van,mi van benne stb..

És kifejezetten szeretem ha egy óra nagyobb mint a kezem és ilyen csak a Dieselből van meg mint már említettem a Dizájnja is csak ennek a márkának tetszik.

Nincs olyan órájuk ,ami nem tetszene...

2016. febr. 11. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

Borzalmasan ízléstelen ez az óra (és vele együtt a te ízlésed is borzasztó). Ilyet leginkább egy cigányvajdán tudnék elképzelni. Tipikusan olyan embereknek vaĺó, akik nem értenek az órákhoz (vagy bármilyen kifinomult dologhoz), csak az a fontos nekik, hogy NAGY és ARANY, tehát DRÁGA, és ezt lehetőleg lássa mindenki. Mint Albániában, ahol mindenki Mercit akar, vagy Bánffyhunyadon, ahol a helyi cigányok giccspalotákat építenek, amiknek csillog-villog a bádogteteje és omladozik a hátulja.

"Én ezt megértem de engem igazábol az nem érdekel ,hogy miből van,mi van benne stb.. "

Ez azért lehet, mert még fiatal vagy. Jó hír az, hogy még kinőheted. Ha értelmes vagy, akkor rájössz egyszer, hogy az óráknál a belső számít igazán. A vaĺóban értékes órák ugyanis kifinomult időmérő szerkezetek, amikben elképesztő technikai tudás rejlik. És egy intelligensebb ember látja a különbséget az ilyen órák és a túlárazott, giccses szarok között, mint amit te is linkeltél.

2016. febr. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!