Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Paco Rabanne One Million...

Paco Rabanne One Million férfi parfüm?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem internetes webshopon az iparfümérián 100ml EDT One Million parfümöt. Amikor fújok a parfümmel nagyon nem azt az illatot érzem amit a parfümériában kifújva. Eleinte nagyon tömény fűszeres íze van majd fél óra óra elteltével kezd hasonlítani az eredeti ízére. Azt gondoltam hogy 2-3 fújás után méterekre érezni fogják az illatot rajtam de szinte csak testközelből érzik, 4-5 óra elteltével meg csak akkor ha közvetlen a fújás helyére szagolnak. Érdekelne hogy akinek volt már ilyen parfüme EREDETI, parfümériában pl Douglasban vásárolt neki milyen tapasztalatai vannak erről a termékről a fent említett szempontok szerint.

2014. aug. 15. 18:25
 1/2 BB Ádám ***** válasza:

Ez akkor sajnos csak hamisitvány.

ha a hátán lévő kód *83531* akkor meg a jobbik fajta, mert az osszesre ugyan azt a sorszámot nyomják.

de lehet csengebb minosegű hamisitvány is más sorszámmal..

hidd el az eredeti kölninek nagyon jo illata van, es egy héttel később is érezni egy pulcsin ugyanugy( már ha nem egesz heten azt hordtad)

megkerdezhetem, hogy mennyiert vetted?

2014. nov. 4. 21:56
 2/2 BB Ádám ***** válasza:
*gyengébb
2014. nov. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!