Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike termékeknek jó a minősége...

Nike termékeknek jó a minősége? Cipő, egyéb.

Figyelt kérdés
Jónak számít? Köszönettel: A
2016. febr. 7. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy bőr nike sportcipőm volt, elég durván használtam és igen jól bírta a többi márkáshoz képest is.

De ez csak egy termék a sok közül, nekem az a darab éppenséggel bevált és az ára is igen kedvező volt, 15000ft volt.

2016. febr. 7. 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj hány évet bírt a cipőd?

Eredeti Nike volt, nem ilyen internetes áru?

2016. febr. 7. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nike-ból van több millió fajta. A Deichmannosok nálam pár hónapig bírták de van egy magas szárú Dunk-om ami már megvan 2 éve és olyan mintha új lenne meg van egy Stefan Janoskim is 1 éve és az is elég jól bírja plusz a tesi cipőm is Nike és meglepően jó állapotban van (a nevét hirtelen nem tudom de jó puha szivacsos talpa van). Ruhákból pls nadrág póló ilyenek nem tudok véleményezni mert utcán nem hordok ilyeneket sportoláshoz meg megteszi a kínai is.:)
2016. febr. 7. 19:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem van Deichmanos is az 2 éve bírja mind a kettő, kifejezetten jó minőség, van a Westendből és a Mammutból is a Nike Store-ból de azok frissek.
2016. febr. 7. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik Nike cipőm már 3 éves, és semmi baja, pedig gyakran hordom, mert kényelmes.
2016. febr. 7. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Futócipőt onnan szoktam venni, meg vagyok vele elégedve. Ellenben a múltkor megnéztem, mi ez a nagy hype a N. Air körül, hááát. Olyan gagyi minőségű volt az a cipő, amit megnéztem, hogy simán elmehetett volna 4 ezres kínai hamisítványnak. A ragasztás gáz, ragasztós volt az anyag, a varrás elcsúszott, néhol megszakad, duplázott.
2016. febr. 7. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
ott vettem futócipőt. csak futásra használom, szóval elég jól bírja. erre a célra meg is felel, kénylmes, jó benne futni.
2016. febr. 7. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

eredeti nike volt, boltból vettem, diecmann v humanicból.

2 évig volt meg, aztán a talpa végig repedt

2016. febr. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!