Szerintetek a NewYorkerben milyen a ruhák minősége?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 14:16
1/9 anonim válasza:
Rossz. Ha egy műanyag kukás zacskót húzol magadra, sem jársz sokkal szerencsétlenebbül.
2/9 anonim válasza:
Sz@r. Foleg a polo. Osszemegy, kinyulik, kifakul, eldeformalodik..
3/9 anonim válasza:
a pólók tényleg hamar tönkremennek, de a pulcsik nekem bírják
4/9 anonim válasza:
ja meg a farmer nadrágok is bírják évekig
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom, pólót ne, illetve semmit, ami olyan vékony, áttetsző anyagból van. Nadrágok jók, nem csak a farmer, pulcsik is. Illetve a férfiosztályon sikerült vennem sima fekete és szürke pulcsit, ami semmi extra, szerintem simán uniszex, annak is jó a minősége. A "mackónadrágok", sportosabb pulcsik is nagyon jól bírják. A pólókon kívül a fehérneművel jártam úgy, hogy gyorsan kukázás lett belőle.
6/9 anonim válasza:
amishu márkájúak egész jók!többi nem annyira.
7/9 anonim válasza:
A farmerek nekem jól bírják, mást nem vennék.
9/9 anonim válasza:
Nem a minőségükkel van a baj.
Mikor nyitottak ezek a boltok, akkor pótolhatalok voltak, de sajnos meg is álltak annak a generációnak, évjáratnak a világánál. Mikor is volt ez? 10 éve? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!