Szerintetek megéri megvenni ezt a pulcsit eBayről? Minősége elfogadható?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy tetszik e, hanem hogy aki már rendelt ilyet/hasonlót mi a tapasztalata róla, nem úgy néz ki mint a képen, Első mosásnál tönkremegy-e, könnyen szakadó varratok és ilyenek. Lehetőleg olyan írjon akinek tényleg volt már dolga ilyennel és nem csak hallott ezt azt, azok sem érdekelnek akik pusztán elfogultságból ócsárolják az eBayes eladókat.
Erről van szó:
2014. nov. 26. 20:24
1/1 anonim válasza:
Az anyaga rossz, nem az hogy vékony, hanem franc tudja milyen műszálas, nem levegőzik benne a bőr, beizzad az ember hamar, 1 nap hordás után már mosni kell mert rendesen büdös lesz az anyag. Ezen kívül a cipzárja műanyag, amivel akkor lesz csak gond ha feszülősen hordod, mert attól szétmegy mindig. Én tudok varrni, szóval én kicseréltem a cipzárt. Így okés. Mondjuk eredetileg én ezt a barátomnak vettem, de én hordom, mert szerinte nőies... hát nem tudom. Ízlés kérdése. :) Amúgy ezek a gondok vele, de szerintem megérte, mert elég olcsó cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!