Bann Shift Dell kérdése:
Vettem a napokban 9000ftért egy hamisított Nike Air cipőt, amelyik pont úgy néz ki mint az igazi csak elég hitvány a minősége az tény. Mit tegyek hogy ne menjen szét nagyon hamar?
#Nike #hi-top
2015. febr. 10. 17:13
2/9 anonim válasza:
Tedd be a vitrinbe. Te jó ég 9000Ft-ot fizettél egy hamisítványért??? :D Te se vagy normális. Az eladója valószínű 1500Ft-ért szerzi be. :D
5/9 anonim válasza:
Ez már képen is ronda, szóval én fel nem venném, elég ciki hamis cipőben járkálni. 9000 ft-ért minek veszel olyasmit ami 3 hónapot nem fog kibírni?? Ezzel nincs mit tenni, vacak az anyaga, a ragasztása... épp ezért olcsóbb. Én 3000 ft-ért vettem egyet kipróbálásra, 3 hónap után esett le a talpa. De 3000 ft-ot megért. Többet nem.
6/9 anonim válasza:
Még egy tök kommerz tömegcikkre sincs pénzed, hogy megvedd belőle az eredetit? Gondolom a nájki a legnagyobb márka amit ismersz:) lúzer
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából mindenki offolt és lebőgte a hamisított cipőm amit kiváncsiságból vettem, lám mit ér. Válaszoljatok a kérdésre ahelyett hogy arcoskodtok...
2015. febr. 11. 20:58
8/9 anonim válasza:
Viseld mindig, aztán ha tönkremegy, majd veszel másikat ! :) Sztem úgysem tudsz annyira vigyázni rá...xD Ėn is ha veszek egy Nike cipőt, ės ha romlik az állapota, akkor cserėlem.
9/9 pinkpancser válasza:
Tényleg túlzás a 9000 ezért.
De a kérdésedre válaszolva, semmit. Ha tényleg hitvány a minősége akkor hordjad, menjen szét, aztán garba mehet vissza! Legalábbis remélem, hogy ennyiért van rá garancia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!