Miből tudhatom meg hogy igazi az air max-em?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy air maxet,és kiváncsiságból megnéztem a neten hogy még milyen színben vannak stb.1-2 perc múlva találtam is egy hasonlót és összehasonlítottam az enyémmel,majd meglepve láttam hogy még csak nem is hasonlít az igazira de lehet hogy csak más falytát néztem.Légyszi segítsetek mert nem tudom eldönteni hogy igazi e vagy valami utánzat.Csak privibe tudok képet küldeni mert ajándékba kaptam a szüleimtől és kellemetlen lenne ha látnák a fotót.Előre is köszi a válaszokat.2015. jan. 18. 12:00
1/3 anonim válasza:
A szüleid honnan szerezték? Ha márkaboltban vették akkor nyilván eredeti, rengeteg air max cipőt gyártottak, egyik sem egyforma szval ne legyél benne biztos h találsz neten egy ugyanolyat... Meg rá van írva h hol készült, de attól még h kínai lehet original. Nekem is van egy air maxem, nemrég rendeltük neten és Vietnámban készült, de attól még eredeti.
2/3 A kérdező kommentje:
küldtem privátot
2015. jan. 18. 12:42
3/3 anonim válasza:
Az eredeti és hamis ugyanúgy néz ki, ebből nem derül ki semmi. A minőségéből már inkább. Pl meghajlítod és kettétörik a talpa akkor nem eredeti... vagy szétválik az oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!