Ti hordanátok igazi bundát, ebben az esetben? Többi lent.
attól függ hol veszed fel
minimum az ismerősök be fognak szolni, extrém esetben az utcán is simán beszólnak
Sajnos elég nagy szőrmeellenesség lett mostanában.
Én is állatbarát vagyok, soha nem bántanék állatot, csak ha szükségem lenne a húsára vagy bőrére, szőrméjére.
Sokan azt felejtik el, hogy gyakran ezeket az állatokat nagyon jó körülmények között tenyésztik, hogy minél szebb szőrük legyen. Manapság gyakran innen származnak a valódi szőrmék is.
A húsáért tenyésztett állatoknak sokkal kegyetlenebb körülményeket és mészárlást kell elszenvedniük. A szőrméért legyilkolt állatok nagyságrendileg is csak töredéke amennyi állatot leölnek.
Szóval nagyon álszent dolog ez a szőrmegyűlölet, csak a tinilányokat könnyebb behülyíteni a radikális állatvédőknek...
Szóval én nem hordanám a helyedben, mert a végén az ostobák leköpnek, megtépnek, vagy összefújkodják a kabátodat.
egyébként nem muszáj egyetérteni a fenti véleményemmel, de ősidők óta felhasználjuk az állatok húsát, bőrét, szőrméjét, ez teljesen normális dolog. Senkinek nem szabadna bűntudatának lennie, hogy hord egy prém kabátot.
Aki eszik húst, annak meg főleg nem... mert ostoba módon csak azt felejtik el, hogy naponta egy szelet sonka, összemérhetetlenül több halált okozott, mint egy évtizedekre szóló szőrmekabát.
Aki meg teljesen vegetáriánus állatvédő, halat sem eszik, attól még talán elfogadom, hogy nem vesz fel egy szőrmekabátot, és utálja a vadászokat. Amúgy csak álszent baromság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!