Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelmetlen a melltartó mit...

Kényelmetlen a melltartó mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Állandóan felcsúszik az elején alja. Minden apró mozdulattól. Pl ha előrehajolok vagy ha felemelem a kezem. Nagyon megkeseríti a napjaimat.
2016. febr. 3. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél olyan méretet ami jó rád, mert ez nyilván nagy.
2016. febr. 3. 22:27
 2/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mindegyik, vagy csak egy bizonyos melltartó?

Lehet, hogy nem jó méretet viselsz. Lehet, hogy nem jó fazont viselsz. Próbálj ki különböző fazonúakat, míg megtalálod, melyik a legkényelmesebb.

2016. febr. 3. 22:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs nagy mellem, a legkisebb kosárméretet hordom.
2016. febr. 3. 22:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam sportmelltartót de az is kényelmetlen volt. Kiszedtem az egyikből a merevítőt de ugyanúgy rossz volt
2016. febr. 3. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kosárméret, hanem a körméret a nagy, 60-65-ösöeket is lehet már kapni, nem hiszem, hogy az nagy lenne. Ha meg kicsi a melled, valami nem merevítettet kéne nézned.
2016. febr. 4. 01:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a körmérete, és ezt valószínűleg úgy próbálod ellensúlyozni hogy a vállpántokat meg jól meghúzod.

Körben a vízszintes pántnak passzosnak kell lennie, persze ne szorítson, de majdnem.

Arra figyelj, hogy ha kisebb körméretet veszel akkor kapásból eggyel nagyobb kosár kell. Pl ha most 75A-s van, akkor 70B-st kellene próbálnod, ezeknek kb egyforma a kosárméretük. Bár ha a körméretet nem tudtad belőni, akkor a kosármérettel is lehetnek problémák.

2016. febr. 4. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen rossz a méret. A jó melltartót meg se érzed.
2016. febr. 4. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

IGen, rosszul hordod.

Szerintem a kis melled miatt van, mert nagy dekoltázst akarsz csinálni és a vállpántot rövidre veszed, amivel a nyakadba felkapod a melled, ezzel együtt a hátsó "vízszintes"!!! pánt sem lesz vízszíntes és a melleddel egy magasságú, hanem ezt is felhúzod, ami nem jó.

A problémára jobban rásegítettél, hogy ha a vízszintes pánt is nagy rád, mert így lósz.art sem tart.

UGyanis a vízszintes pántnak kéne elvégeznie a tartás funkciót. Aki a vizszintes pántottkal akar alátámasztani pl az előzőleg említett nyakba húzással, vagy úgy hogy a pántot nyakbaakasztósra teszi. A rossul teszi.

2016. febr. 4. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:

javítom az elírást:

Aki a vállpántottkal!! akar alátámasztani

2016. febr. 4. 11:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok semilyen dekoltázst nem tudom miért ez jön le mindenkinek. Egyszerűen kényelmetlen és le*zarom hogy lesz e dekoltázsom e vagy sem és mielőtt megkérdezed nem hordok pushup vagy mittom én milyen melltartót
2016. febr. 4. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!