Lányok ti melltartóba szoktatok aludni? Nem kényelmetlen?
Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 07:32
1/9 anonim válasza:
Dehogy alszok melltartóba:D
Ha pl. osztálykirándulás, vagy ilyesmi van, akkor is sportba.
2/9 anonim válasza:
Miért kellene melltaroban aludni? Semmi értelme, kényelmetlen és emellett még árt is.
3/9 A kérdező kommentje:
Árt?
2015. dec. 12. 08:03
4/9 anonim válasza:
ha a barátomnál vagyok ,akkor melltartóban.de gondolkozok rajta,hogy ott is levegyem,mert kènyelmetlen.
de itthon nyilván melltartó nèlkül alszok. ès valóban árt ,ha 0-24ig benne vagy,kell a "szabadság" is neki.főleg nagy melleknèl..legalább is èn nem akarok lógós,megereszkedett ciciket idő előtt
5/9 anonim válasza:
dehogyis, értelmetlen és kényelmetlen melltartóban aludni.
6/9 anonim válasza:
Cicifixben szoktam aludni az kényelmes
7/9 anonim válasza:
nem szoktam felvenni csak ha a párom kér meg de amúgy meztelenül alszom.
8/9 A kérdező kommentje:
Azért eg, kicait irónikus pont akkor venni fel, amikor a csóvótokkal vagytok xdd de mi az h vki kéri? Nem lehet h egy kicsit langyi a srác?
2015. dec. 13. 10:58
9/9 anonim válasza:
Ugyan, a melltartó szexi, bár nálam jobban örül a barátom ha leveszem és nem fel xD
Amúgy anno én is abban aludtam mert tetszett, mostmár kb csak akkor hordom ha aznap megyek valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!