Mit csináljak ha kényelmetlen?
Figyelt kérdés
sziasztok! az van h 13 éves lány vagyok.eddig toppot hordtam de anya mondta h vegyünk melltartót,és vettünk,de nagyon kényelmetlen,meg átlátszik a fehér poló alul mert ilyen kockás a melltartó.nekem jó lenne a topp is de anya azt mondta h már nekem ez kell mert 75A a mellméretem! Mit csináljak h ne legyen kényelmetlen,meg h ne látsszon át? És nagy egy 13 éves lánynak a 75A?2012. máj. 19. 13:12
1/5 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy ne látsszon át, akkor lehet, hogy jobb lenne egy fehér. Én idősebb vagyok, mint te, de még topot hordok. Nekem még jó az. :D
2/5 anonim válasza:
először nekem is kényelmetlen volt, de úgy egy hét hordás után megszoktam :) szerintem te is megfogod.
3/5 A kérdező kommentje:
jó köszi!
2012. máj. 20. 10:06
4/5 anonim válasza:
Szia ha kényelmetlen,akkor semmiképpen ne hord, mert egy normális melltartót meg se kéne hogy érezd,hogy viseled!! Ráadásul nem is értem, hogy egy 75/a méretre minek melltartó?? Elég lenne a top még neked,hidd el, nekem bőven c méretem volt,mikor elkezdtem hordani a sporthoz, és a mai napig szépek maradtak, de ronts el a tested azzal, hiszen a nevében is benne van, hogy mell-TARTÓ,TEHÁT TARTANIA KELL, nem takarnia,meg elfedni. Főleg,ha te is érzed, hogy kényelmetlen. Anyuddal beszéld meg, biztos megérti.
5/5 A kérdező kommentje:
jó..köszi!!:D
2012. máj. 25. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!