Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van ilyen ruhabolt Budapesten...

Van ilyen ruhabolt Budapesten vagy környékén?

Figyelt kérdés

Nem rég nézegettem neten ruhaboltokat, hogy hol érdemes venni, de mindenhol ugyanúgy néznek ki a ruhák, semmi egyéniség nincs bennük az árukon kívül ugyanaz minden szinte. Van olyan bolt Budapesten, vagy Bp. közelében ahol lehet olyan ruhákat venni amik egyediebbek? Megnéztem a H&m-et, Retro-t, F&F-et, meg még egy csomót, de egyik sem az én személyiségem úgymond. Nem járok gyakran Pestre, ezért nézem a neten. Ha valaki tud vmi jó boltot ahol az árak nem túl nagyok, és nem éppen átlagos ruhákat lehet kapni, akkor légyszi mondjatok egy pár nevet. Nem kell az, hogy a köldökig ki legyen vágva, meg stb, csak ne az unalmas minta és felirat legyen rajta. Előre is köszi.

17/F

2016. jan. 18. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:

vmi képet,v leírást tudsz mondani, hogy milyen stílus tetszik?

lazább,vagy elegánsabb?sportosabb,vagy mi?

így semmi info alapján szerintem basic,vagyis alapruhadarabjaid legyenek:

sötétkék farmer

fekete nadrág/vagy fekete farmer

fehér és egy fekete póló,meg olyan egyszínű,ami neked tetszik,esetleg kockásing,v sima ing

ezeket már mind fel tudod dobni egyénibbre,más dolgokkal-pl inget kigombolod kicsit,és aláveszel valami színes v mintás dolgot

cipő-sál-ilyenkor télen ezekkel lehet variálni

milyen zenét hallgatsz?

2016. jan. 19. 08:34
 2/6 A kérdező kommentje:
képet nem igen, de leírást annyit tudok mondani, a fekete a kedvencem, vagy az élénk színek, vagy például fekete és zöld egyben stb. Szeretek mindent ami őrült, nem normális, értelmetlen, zenében is ugyanígy vagyok, szeretem a Die Antwoordot, Disclosuret, Ozzyt, meg nagyjából mindent.
2016. jan. 19. 15:37
 3/6 A kérdező kommentje:
2016. jan. 19. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
2016. jan. 19. 15:44
 5/6 A kérdező kommentje:
2016. jan. 19. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek amiket most linkeltem tetszenek például
2016. jan. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!