Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten van olcsó ruhabolt?

Budapesten van olcsó ruhabolt?

Figyelt kérdés

Kimozdulok innen vidékről és azt gondolom hogy Pesten nagy a választék és az árverseny, közben pedig nem. baromi drága minden.

Itt vidéken van egy divatárús üzlet, valami piacról hozzák mindig a ruhákat, de farmer 4500-5000 Ft, poló 1500-2500 Ft között, pulcsi 2000-3000.

Viszont nem ezek a "fúj de undorítóan néznek ki dolgok" hanem tényleg divatos normális ruhák. Modern kihatást eredményez. Viszont a gond az, hogy kis mennyiségben vásárolnak, és keveset vagyok már itthon, pontosabban csak hét elején van szinte árú választék, viszont én csak hétvégenként leszek itthon.

Tudtok esetleg valami ruhaboltot hasonló árkategóriában? Farmert pl. Tescóban is lehet olcsón venni ~6000 környékén ha akciós, de ahogy néztem Pesten brutálisan eldurvulnak az árak, Pulcsit 4000 alatt nem is kapni csak felette.

De mivel ezek nem használt ruhák itt vidéken ezért gondolom pesten nincs is alternatíva ugye? (mondjuk érdekes... mert pesti piacról szerzik az árút - vasárnap...)

2015. szept. 12. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
kínai
2015. szept. 12. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát a kínai is kezd eldurvulni ilyen téren, de meg kell nézni. Kik talán a legolcsóbb, meg a Tesco. Régen volt az Invázió, de ami hozzánk közel volt az bezárt, nem tudom máshol van-e. Azalatt csak akciós vagy turis cucc van.
2015. szept. 12. 21:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen de pl. a NewYorker vagy éppen mondjuk az F&F nem csak hogy drágább de még annyira nem is divatos. Olyan visszafogott semmi modern nincs benne ahhoz képest, mint amit vidéken árulnak.
2015. szept. 12. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Videki es varosi embereknek sokszor igen eltero az izlese...
2015. szept. 13. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért is eltérő az ízlés???

Én Pest mellett lakom, pestre járok vásárolni. De a nyaralónk innen elég messze van (az vidék tényleg) és ugyanazok a ruhák lógnak a kirakatban. Igaz ott nincs pl. Mango de H&M, Mayo (meg a hasonlók) illetve az olcsó török cuccok (Pl. Victoria Moda) vannak.

Szóval nehezen értelmezem ezt a megjegyzést...

2015. szept. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!