Mi a véleményetek az olyan lányokról, akik ribisen öltöznek, brutál magassarkú lábbelikben járnak?
Figyelt kérdés
Kort,nemet kérnék2016. jan. 16. 17:38
11/12 anonim válasza:
Az hogy tudnak noiesen oltozkodni ami azert furcsa az ilyen kislanyoknak mint a kerdezo mert ok "ferfi"ruhaba erzik jol magukat mondvan ugy kenyelmes ,de hogy nem noies azt nem veszik eszre!
Azt utcso linkje az igen ,igy nez ki egy no!
Kisfiu vagyok, es 40 eves.
12/12 anonim válasza:
Amit a 10-es linkelt, abszolút nem ribis szerintem. Sőt, szerintem a platform cipő sem az, ha a megfelelő ruhával párosítják, egy csinos, térd fölé érő, egyszerűbb ruhával pl., hozzá illő kiegészítőkkel. Flitteres miniruhával, mindent kipakolva viszont felteszi az i-re a pontot. De ott sem a magassarkú a döntő tényező, hanem maga az összeállítás. Az ilyen nőket nem nagyon értem, gondolom, van benne egy adag önbizalomhiány, emiatt pedig feltűnési kényszer, a cél gondolom minél több férfi (vagy akár a "konkurencia") figyelmének és elismerésének kivívása. Nekem az első asszociációm emiatt a felszínesség, hogy az illető rengeteget töri magát azon, hogy külsőre fullos legyen, a belsőt pedig elhanyagolja. Bizonyára van kivétel, de én úgy vettem észre, hogy ez nagy átlagban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!