Magassarkú csizmánál számít a talpának a barázdáltsága?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a magassarkúak eleve jobban csúsznak a magas sarok miatt, ezen javít valamit a barázdált talprész? Szeretnék egy csini magassarkú csizmát, de valahogy nem túl elegáns egy csizma recézett talppal... de ha azt mondjátok, hogy jobb tőle a tapadása, akkor barázdáltat vennék inkább.2016. jan. 15. 19:26
1/9 anonim válasza:
Igen jobb. A sima talpú csizma könnyebben csúszik.
2/9 anonim válasza:
Jobb a tapadása úgyhogy vedd meg a barázdáltat
3/9 anonim válasza:
szerintem csuszos, jeges, havas idoben nem annyira praktikus a barazdalt talpu magassarku csizma sem. ( masreszt nem is csinos annyira a barazdalt) a helyedben megvarnam a jobb idot, es olyan magassarku csizmat vennek , aminek sima a talpba, de nem veszelyes mar benne jarni, mert nem lesz csuszos az ut.
4/9 anonim válasza:
Mindenképpen a barázdáltabbat vedd meg, soha ne a simát. Nem kell ahhoz időjárás, hogy pofára essél egy sima talpúban, elég pl. egy csúszós pláza, vagy egy olyan hely, ahol nem olyan a tapadása a csizmának, pl. táncparkett.
De sokszor még a barázdált is csúszós egyes útszakaszokon.
5/9 anonim válasza:
Jobb a barázdált. Nekem van egy olyan csizmám, tök jól lehet menni benne csúszósabb részeken is.
6/9 anonim válasza:
Szerintem pont sokkal jobban néz ki a barázdált talp. Nekem is ilyenek vannak, nem csúszik sose szinte. Sima talpút csak boltban próbáltam, de már ott is csúszott szóval sose vennék.
7/9 anonim válasza:
Ha sima talpút veszel, azt kizárólag száraz, hó és jégmentes időben tudod felvenni. A recésben sem fogsz jégen járni, de a havon és bárhol kevésbé csúszik. Szerintem is olyat vegyél, vagy legyen max 1 sima talpú, de a többi legyen recés. Különben is, a talpadat ki nézegeti? :)
8/9 A kérdező kommentje:
Hát azért oldalról látszanak a recék, ami nem túl elegáns szerintem... szóval nem muszáj konkrétan a talpat nézni. De úgy látom, az a tapasztalat, hogy érdemes lemondani az eleganciáról :)
Megmondom őszintén azért szeretnék egy ilyen csizmát, mert a kolléganőim is elegáns magassarkú csizmát hordanak és nem szeretnék kilógni a sorból, új vagyok a munkahelyemen :)
2016. jan. 16. 17:42
9/9 anonim válasza:
a barázdált talp mindenképp előnyösebb a mindennapos használatokra , a sima az olyan hogy valóban csak száraz úton javasolt mert könnyebben csúszik . persze számít a sarok kialakítása és magassága is , mert máshogy viselkedik egy 12centis tűsarkú , meg egy 6-7centis vastagabb sarkú. de a barázdált talpúban tuti biztonságosabb a közlekedés ! Ja és ha vezetsz autót akkor a pedálokon sem csúszik le a lábad . én nekem sima talpú már csúszott le , veszélyes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!