Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen egy fenekben es comban...

Milyen egy fenekben es comban eros lany de derekban kicsi?

Figyelt kérdés
Megjegyzem nem kover (kisse olyan beyonce-s)Tudjatok kb mire gondolok... LINKELNETEK EGY KEPET EGY ILYEN LANYROL....Nem tudom hogy en ebbe a kategoriaba valo vagyok e....Mindig mondom hogy en leadom a combom meg a fenekem...de mindenki azt mondja nekem hogy felesleges mert ez ugyse fog lemenni..mert nekem ilyen ///komolyan ezzel ugy feltudnak bosszantani....kinek ilyenek meg a parameterei????
2010. márc. 27. 03:38
 1/9 maundrel ***** válasza:
54%

szerintem körte alkat vagy. Tehát a derekad vékony, a csípőd széles, a hasad lapos(abb),a végtagjaid vastagabbak, a feneked nagyobb. az egyik legnőiesebb alkat. nincs vele semmi gond. Beyonce is körte alkatú :)

[link]

2010. márc. 27. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
2010. márc. 27. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Az elhízott vagy kicsit molett körte alkat nagyon csúnya, mert aránytalanul hízik. Te sajnos körte alkat vagy.

Az egyik válaszoló rosszul írta, hogy nőies, mert mellre és felsőtestre meg nem hízik. A homokóra a legnőiesebb, mert ha hízik, akkor arányosan mellre, és csípőre, combra megy.

Ha homokóra vagy, akkor a dereked vékony, és a mell és csípőbőség megegyezik.

Ha viszont alulra raktározol főképpen, akkor körte vagy, és nagyon sokat kell futnod, aerobicoznod, és fogynod, hogy ez a különbség kiegyenlítődjön.

A barátnőm is körte alkat, és lefogyott, 170 cm és 55 kiló, de most mindenhol vékony legalább.

2010. márc. 27. 11:12
 4/9 maundrel ***** válasza:
31%
egyáltalán nem írtam rosszul h nőies alkat. mert az a legnőiesebb, a homokóra után. (nem az elhízott nőkről beszélek, akkor tök mindegy h ki milyen alkatú, ha el van hízva)
2010. márc. 27. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Egyetértek amellett a válaszoló mellett, aki az egyik legnőisebb alkatnak tartotta a körte alkatot. Ha arányosan vagy "körte", akkor nagyon szerencsés vagy. Egyébként neked tényleg nehezebben megy le a lábadról és a csípődról a húsi (ha egyáltalán van, kép nélkül nehéz okosnak lenni), de egy biztos akármennyit is fogynál soha sem tudnád elveszíteni a "körte mivoltodat", mert ez adottság és a csontozattól függ. Természetesen lehet kompenzálni öltözködéssel!
2010. márc. 27. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Miért nőies az, ha valakinek alig van melle, de vastag combja és hatalmas feneke van? :-O

Én a homokóra alkatra szavazok, az sokkal szebb, bár gondolom az ilyen körte-lányok úgysem fogják belátni...

2010. márc. 27. 14:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Nah pont olyan vagyok..mint a masodik valaszolo 3 kepje Jenniferrol....hajjjj...szegeny Jennifer ...is ezzel az alakkal kuzd...azon a kepen, rajta is van felesleg...mint rajtam...:( Nekunk orok eletre fogyozni kell....:( Ha keveset eszel akkor is hizol...ezert orokkel tartani kell a dietat meg a tornat...:( szunet nelkul....noies de nem eppen szerencses.....Amugy kocce a valaszokat ..latom tudjatok mire gondoltam...
2010. márc. 27. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:

14:38, szerintem akkor is nőies a körte alkat, mert szép ha íves a csípő derék vonala. sokkal arányosabbak a "körték", mint az "alma" vagy a paprika alkatú emberek.

Itt vannak öltözködési tippek:

[link]

[link]

sztárok:

Marylin Monroe: [link]

Jennifer Lopez: [link]

Natalia Oreiro: [link]

2010. márc. 30. 03:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2010. ápr. 1. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!