Szülők, megvennétek ezt a cipőt a gyereknek? Elég drága szerintem
2016. jan. 13. 20:54
11/22 Lina63 válasza:
Ezt nem, de ha normális cipőt (kinézetre) akarna venni a lányom azt igen.
12/22 anonim válasza:
Én nem. 40ezret még akkor is sokallanék egy ilyen divatcipőre, ha lenne rá. Ez tipikusan olyan, amit a tinik 90%-a egy szezonig hordana, utána meg más után nézne, mert már jaj, nem a stílusom, jaj, nem divatos. Vmi sima feketét, amit mindenhez fel lehet venni, nem megy ki a divatból, talán vennék, ha tud rá vigyázni, és nem akarna minden szezonban 2 újat utána.
13/22 anonim válasza:
Biztos nem. Egyrészt bűn ronda, ha fizetnének érte se huznam fel, még otthonra se, amikor senkinek lát, másrészt meg rengeteg pénz egy cipoert, ami nem kimondottan kiemelkedő minőség, csupán a nevét kell megfizetni
14/22 anonim válasza:
Szerintem ez csajos. De magamon el tudnám képzelni! :) A gyereknek nem hiszem, hogy megvenném ennyi pénzért, hogy aztán kinője fél év alatt...
15/22 anonim válasza:
Sporthoz, minden további nélkül, mivel semmi szüksége egy gyereknek arra, hogy tónkrevágja az izületeit. De utcai napi viseletre nem venném meg.
16/22 anonim válasza:
miért nőné ki fél év alatt? kisgyerekről van szó?
amúgy ha lenne rá pénzem megvenném neki. nekem nem tetszik, de ha neki ez kéne hát legyen.
17/22 anonim válasza:
Pont a kamaszok nőnek eszetlen tempóban, hogy ne nőhetné ki fél év alatt?
18/22 anonim válasza:
nem, mert ocsmány és irreálisan drága, felét se éri meg.
19/22 anonim válasza:
Mekkora gyerek?
A méretből ítélve már nem kicsi, hogy kinője egy szezon alatt. Szóval megvenném, ha tehetném, esetleg ha ez a szíve vágya, akkor szülinapra vagy más alkalomra.
20/22 A kérdező kommentje:
17 éves
2016. jan. 14. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!